Goed controleren als je een product opstuurt. Ons dartbord is scheef krijtjes kapot en 1 pijl kapot
Beste, Wat vervelend om te horen. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Neem s.v.p. contact met ons op zodat wij dit netjes voor u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Klanten service Speelplezier-online.nl
Pluspunten
-goede en snelle communicatie
Verbeterpunten- er zat een verkeerde handleiding in de doos
Beste,<br /> Bedankt voor het invullen van de review. Wij hebben de fabrikant kenbaar gemaakt dat er een verkeerder handleiding in de doos van de basketbalpaal zat.<br /> <br /> Klantenservice Speelplezier-online.nl
Pluspunten
Snelle levering! Heldere, duidelijke en nette communicatie m.b.t. levering. Tafel is keurig op tijd geleverd! Top!
Pluspunten
Het artikel was niet meer leverbaar, direct werd er gebeld en een duurder artikel voor het zelfde geld aangeboden. Zeer netjes!
geen
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenGeen.
Geen verbeterpunten
Pluspunten
Meedenken met de klant ! :)
VerbeterpuntenNvt
Antwoorden op vragen
Pluspunten
Afspraken nakomen, andere optie aanbieden als iets niet op voorraad is
VerbeterpuntenOp website aangeven of iets op voorraad is zo niet wanneer verwachting
Pluspunten
Product in goede staat afgeleverd en zeer snelle levering
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo