Pluspunten
Prima telefonisch advies. Opgevolgd door zeer snelle levering, binnen 24 uur! Ook snelle nalevering van extra attributen. Top. Betere service dan in een winkel.
Pluspunten
snelle service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Komen betrouwbaar over. Snelle terugbel service.
Pluspunten
Snelle levering, zoals beloofd
Pluspunten
Duidelijke site, snel en makkelijk te bestellen. Op voorraad en telefonisch zeer behulpzaam
VerbeterpuntenBezorgdienst is niet goed gegaan. Telefonisch afgesproken tussen 14.00u en 16.00u maar ze waren er al om 12.13u. Dus niet thuis. Na telefonisch overleg met bezorger de volgende dag terug en zouden een uur van te voren bellen. I.v.m. sinterklaas kado. Bleek na gebeld te hebben waar ze bleven dat ze al geweest zijn en hebben het in de gang neergezet samen met de kinderen ... IS NIET HANDIG en eigenlijk een beetje onnozel.
Pluspunten
Bezorging keurig op afgesproken tijdstip
bericht sturen wanneer leveringsbelofte (daags na bestelling) niet kan worden nagekomen.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Jammer dat de website niet up to date is qua verzendkosten.
VerbeterpuntenVerpakkingsmateriaal was kapot. De tegenvaller is dat de bijgeleverde basketbal lek was en dus niet gebruikt kan worden. Wij hopen dat dit opgelost wordt.
Pluspunten
Goed levertijd, vriendelijk gesprekken voor vragen over levertijd.
VerbeterpuntenDe levering was niet complete met aantal schroeven, dat maakte de samenstelling van het tafel iets moeilijker.
een service maken voor het poolbiljart voor het klant gericht opzetten in welke Wooning hoe dan ook
Pluspunten
Goed aanbod. Snelle levering. Goede service bij onverhoopte beschadiging.
Wat vervelend dat het doosje beschadigd is, neemt u svp even contact met ons op via de email. U krijg dan gewoon een nieuw setje. Neem in dit soort gevallen altijd contact op met onze klanten service zodat wij u kunnen helpen.<br /><br /> <br /><br /> Met vriendelijke groet, <br /><br /> Speelplezier-online.nl
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo