Pluspunten
Uitstekende communicatie vwb beschikbaarheid, voorraadbeheer en verzending
VerbeterpuntenDe in totaal € 25,= voor het in China geproduceerde apparaat vind ik een hoop geld (zonder batterijen) De afdekkap zat nog los op het apparaat die heb ik er zelf weer op moeten lijmen (geen probleem, weer terugsturen is zonde van de energie) Maar al met al tevreden.
Beste F. Beets, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat het apparaat blijkbaar kapot is afgeleverd en waarderen uw assertiviteit. Wij hebben direct onze leverancier ge-contact over het voorval en deze beloven ons dat dit een incident is (ze denken dat het een transport issue is). Ook hebben wij heb geadviseerd om het product te gaan leveren inclusief batterijen. Wij hopen dat u toch veel leuke kaartavonden gaat beleven met de kaartschudder. Mvg Speelplezier
Erg slechte gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Wij hebben na telefonische afstemming een artikel besteld, waarover op de website twee verschillende opmerkingen stonden over de levertijd (direct leverbaar + eind oktober weer leverbaar). Het door ons via internet bestelde artikel bleek toch niet meer op voorraad, terwijl dat telefonisch wel was toegezegd (en wij het hadden het voor een verjaardag op korte termijn nodig). Zonder moeilijk te doen werd ons een duurder artikel aangeboden (qua soort wel vergelijkbaar). Alles keurig en compleet op tijd geleverd. Een WARME DOUCHE voor Speelplezier-online.nl !!!! Wij zijn meer dan tevreden over de service.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Verbeterpunten- Waarschuwing bij verzending dat niet thuis betekent dubbele verzendkosten is niet klantvriendelijk en staat ook niet in de voorwaarden op de verkoopsite - Handleiding voor in elkaar zetten basket is in het Engels; op zich geen groot probleem, wel lastig omdat alle maten (van bouten etc) in inches zijn.
Pluspunten
snelle levering en snelle reactie op email. Bij levering bleek er een beschadiging te zijn, direkt gebeld en er werd heel snel een nieuwe toegestuurd. service.
Pluspunten
Netjes een mail over de kleur
VerbeterpuntenIk heb de verkeerde hoes gekregen. Had hem nodig. Dus gebruikt maar geen reactie vanuit jullie kant.
Beste mevrouw Staring, Wij vinden het erg spijtig hoe de uiteindelijke ervaring met ons is verlopen en begrijpen dat u teleurgesteld bent. Er zijn een paar dingen misgegaan waar wij actie op hebben ondernomen (omschrijving onjuist/ mailprobleem bij ons). Uiteindelijk zijn wij zelf verantwoordelijk voor de informatie, welke wij van onze leverancier hebben ontvangen. Inmiddels zijn de teksten aangepast zodat wij niet nog een klant teleurstellen. Met vriendelijke groet, Alexander van Dijk
Pluspunten
Snel alternatief aangeboden toen product niet op voorraad was
VerbeterpuntenArtikelen staan op voorraad die niet op voorraad zijn Zaterdag besteld en uiteindelijk donderdag geleverd
Pluspunten
prima prijs
Verbeterpuntenlevertijd in eerste instantie slecht. product was niet in gewenste kleur leverbaar, per email communicatie gehad voor andere kleur. echter kwam de bestelling niet binnen. Toen gebeld en werd het direct in orde gemaakt en was pakket 1 of 2 dagen later binnen. uiteindelijk netjes opgelost dus.
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering
Verbeterpuntenduidelijker beeld bij levering, tijd levering klopte niet
Pluspunten
Na telefonisch contact en toezegging over levertijd van 1 werkdag is alles ook perfect op tijd geleverd.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenAfleverings kwaliteit van de doos
Pluspunten
Snel en ik kon m'n pakket traceren bij de bezorgservice ! Prima
VerbeterpuntenNiet
Fie Carelsenstraat 122