Verbeterpunten10
Pluspunten
I was totally impressed with the speed of delivery, and the time it took to answer an email...an hour. I really value service. I will definitely buy from y9ou again
Pluspunten
Supersnelle levering en goed telefonisch overleg
Pluspunten
SNELHIED , DUIDELIJKE SITE
VerbeterpuntenVerzendkosten ( pakket verzenden kost € 8,--) wellicht meer in de aanschafprijs verwerken dan de verzendkosten zo hoog te houden.
Verbeterpuntentelefonisch beter bereikbaar zijn
Pluspunten
I k had 3 dingen besteld, de eerste was er snel de twee anderen werden later in 2 keer afgeleverd er ging blijkbaar wat fout ,maar het is opgelost in volle tevredenheid en erg vriendelijk afgehandeld. Mijn dank daarvoor en voor het geschenkje voor de late aflevering.
Pluspunten
snelle levering correcte afwikkelling en goede prijs
Verbeterpuntentip laat zien welk product besteld is en hoe de levering onderweg is
Pluspunten
Snelle behandeling van order + snelle aflevering.
VerbeterpuntenBij aflevering 2x niet thuis wordt het pakkete afgegeven bij DHL vestiging. Dichtsbijzijnde 60 km (enkele reis)! Bellen naar klantenservice en mailen naar speelonline, GEEN GEHOOR!! Uiteindelijk via DHL kunnen regelen dat pakketje nogmaals werd aangeboden. Echt schandalig day spe online nergens op reageert!
Pluspunten
VerbeterpuntenCarbon batjes van Addias zijn erg duur terwijl het bijna hetzelfde is al de normale batjes
Pluspunten
er wordt snel gereageerd op mails. Het door mij bestelde artikel was niet meer op voorraad en werd gebeld met de mededeling dat ik een vervangend artikel kreeg , wat duurder was, tegen dezelfde prijs als het bestelde artikel. Dit is een zeer goede service
Pluspunten
De levering liet wat langer op zich wachten dan was afgesproken. Het initiatief tot communicatie is steeds van de verkoper gekomen, dus dat was al positief. Later bleek de transporteur op meerdere fronten te hebben gefaald, zowel in dienstverlening als in communicatie. Aangezien de verkoper het zo vervelend vond heeft hij ter compensatie 4 opberghoesjes voor de batjes nagestuurd. Ondanks dat de verkoper geen enkele blaam trof heeft hij toch zijn verantwoordelijkheid genomen. Echt klasse ! Een aanrader in eigenlijk alle opzichten.
voorafgaande afstemming van leverdatum (NB niet zozeer levertijdstip) ontbrak. nu was het een opgelegd pandoer en moest er een vrije middag worden opgenomen.
Pluspunten
Eigenlijk alles wel goed
VerbeterpuntenGraag factuur mailen zodat ik deze niet zelf hoef op te zoeken
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo