Pluspunten
wat ze bieden lijkt heel fraai. het gevraagde is geleverd maar eerst op factuuradres.
Verbeterpuntenvakantiewaarneming beter regelen, de werknemer moest alles telefonisch navragen en ons terugbellen wat hij ook deed. wij zijn zeer onbeleefd te woord gestaan toen zij op het verkeerde adres bezorgd hadden. uiteindelijk heb ik verzendkosten betaald terwijl die in het pakket zouden zitten. dat terugstorten zou moeten volgen maar is er niet
Pluspunten
Levertijd was positief
VerbeterpuntenKreeg een goal voor mijn kleinzoon zoals besteld. Echter de doos was open geweest en dicht geplakt op diverse plekken met duktape. Maak de doos open en heb een gebruikte goal gekregen met veel beschadigingen. Fotos gemaakt Drie maal gebeld en diverse mails gestuurd. Veel beloofd nooit nagekomen. Nooooit meer
Geacht heer Gulpen, Wij zijn in de veronderstelling dat dit allang met u is afgehandeld. Er gaat hier iets mis. Uw beoordeling is wat dat betreft erg teleurstellend want dit is niet de manier waarop wij werken. En net zoals voor u ook heel erg vervelend voor ons. Wij gaan hier direct mee aan de slag. En u hoort zsm van ons. Met vriendelijke groet, Klantenservice Speelplezier-online.nl
Pluspunten
snelle service, goede communicatie, goede levering en lage prijzen
Verbeterpuntengeen
Op voorraad in de webshop, maat na bestelling toch niet
Pluspunten
Pluspunten
Perfect gegaan...
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Goede service en vervanging bij defect materiaal. Snel antwoord op mail en correcte afhandeling. Oplossing bij vervanging was perfect.
Verbeterpuntente vervangen product zou mee terug genomen worden, maar daar was bij de vervoerder geen opdracht voor gegeven. Eerste twee producten waren geen goede kwaliteit ondanks dat er niet veel gebruik van werd gemaakt. Zelfde product, ander merk is duurder maar lijkt meer solide!
Pluspunten
Snelle kevering
VerbeterpuntenBal direct lek na 5 minuten stuiteren en spelen dus dat was jammer
Pluspunten
Zijn zeer correct in het te woord staan van de klanten. Nemen de tijd hiervoor.
Pluspunten
Afspraken gied nagekomen
Verbeterpuntenmisschien een meer gesofisticeerde verzendingsipvolging (track 'n trace)
Producten op voorraad hebben.
Pluspunten
Zeer korrekt. Komt afspraken zeer goed na. Goed en zeer vriendelijk personeel. Met vriendelijke groeten, Jos en Tiny Lacroix
Pluspunten
Komt na wat er afgesproken wordt
Verbeterpuntengeen
Misschien een extra schrief zetten. En hout wat beter bewerken. Tijdens schroeven was het gat doorgedraaid waardoor het nu met spijkers vast moet
Pluspunten
Directe en zeer goede dienstverlening. Zeer snelle bezorging en zeer tevreden!
Pluspunten
Eerste aankoop bij Speelplezier-online en zeker voor herhaling vatbaar. Zeer snelle levering zelfs bij grote artikelen zoals een Tafeltennis tafel, en een van de goedkoopste die ik kon vinden online.
Pluspunten
Goede prijs
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo