Ruim aanbod en zeer goede prijs/kwaliteit

Na even zoeken op deze site beland en wist me meteen te overtuigen. Zeer ruim aanbod en vond al snel wat ik zocht. Eens besteld, wat allemaal zeer vlot gaat, werd mijn matje spoedig geleverd.

Een groot verschil met deze mat

Voordien volgde ik de yogales op een kampeermatje. De downward dog was daarom een lastige oefening. Ik gleed weg. Nu sta ik vast en stabiel in het matje. Wat ik wel persoonlijk onlogisch vond is dat de witte sticker bovenaan komt en niet onderaan. Als ik een tapijt koop, zit het label ook onderaan. Op die manier kan je mensen doen twijfelen wat boven- en onderkant is.

Snel en goed!

Geweldig, ik bestelde na 23.00 maar had alsnog mijn bolster, meditatiekussen en yogamat de volgende middag al in huis! Superfijn. Comfortabel materiaal en fijne stof, ben zeer tevreden!

Goed stevige mat

Ook duurzaam bezig met de spullen die ik koop. Ideale combinatie van goed duurzaam materiaal en goede prijs. Yoga elke dag. Erg stevig.

fijne, goeie mat.

Goede service, ik kreeg een mail toen de mat weer op voorraad was. Fijne mat en de kleur is zoals op de foto van de site.

snelle service en mooi product

ik heb een yogabolster besteld en ben daar zeer tevreden over ook over de service

Super goede service

Zeer tevreden van de producten van Ecoyogi en vriendelijke klantenservice. Enorm tevreden. De producten zijn helemaal zoals omschreven op de website.

Prettig materiaal, zit geen naar luchtje aan.

Altijd goed & snel

Voor zowel ons bedrijf als voor mij privé heb ik bolsters, meditatie kussens en oog kussens besteld. Service is altijd goed en kwaliteit van de producten is uitstekend. Ben zeer tevreden. Op de website stond dat een product niet op voorraad was, en bij navraag hebben ze alsnog kunnen leveren in 2 bezorgingen. Dit was volkomen duidelijk maar ze hadden een leuk boek toegevoegd over meditatie bij de nalevering. Zeer attent.

Super tevreden over PRO grip mat, super service!

Ecoyogi staat voor haar kwaliteit. Na levering van de matten bleek 1 mat fabrieksfouten te bevatten. Contact opgenomen, foto's gemaakt en de volgende dag lag er een nieuwe mat op de deurmat. Het is een stevige mat waarop je veel grip hebt (zoals de naam zegt). Heel fijn om stabiel in een houding te kunnen blijven staan.

Goed en snel!

Mooie spullen, goede kwaliteit en verbazingwekkend snel geleverd ook in coronatijden.. Dank

Super goede service en top artikelen

Ik heb vandaag 2 dagen na bestelling mijn nieuwe yoga matten ontvangen. Wat heerlijk snel. Van de buitenkant natuurlijk te zien dat ze eco vriendelijk zijn, maar ze voelen heerlijk aan en zien er top uit. Over de service die me verleend is door Peter, ben ik erg te spreken. Hij heeft me geweldig accuraat geholpen, nadat er door mij per abuis 2 maal dezelfde order was besteld en betaald. Binnen een half uurtje was het geregeld. Ben erg tevreden, zou zo weer bij Eco Yogi willen kopen, maar ik verwacht dat de matjes die gekocht heb wel een tijdje meegaan. :-)

Goede kwaliteit yogamat!

Ik heb een PVC yogamat besteld en deze was snel geleverd. De yogamat voelt stevig aan en heeft na een aantal keer gebruik veel grip. Ik ben erg blij met de aanschaf en hoop er jaren mee vooruit te kunnen!

Very good grip!

I have been doing yoga, pilates, abs workout, and many other workout in the yoga. The grip of the yogamat is excellent that I cannot slip from it. I love the brilliant orange color! I love it.

Goede producten en snel geleverd

Ik ben tevreden.

Snelle bezorging en fijne producten

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan, mooie producten en goede levering. Een aanrader dus!

Vlugge levering en super producten!

Ik heb voor de eerste keer besteld, en was super tevreden. Heel vlugge levering en een heel goede kwaliteit.

Zeer comfortabele yogamat

Fijn materiaal, de mat schuift niet weg tijdens de oefeningen

Mooie bolster en supersnelle levering!

Kleur van bolster is erg mooi. Bolster is stevig en is ook mooi afgewerkt. Bestelling werd op tijd en snel bezorgd.

Tegen gevallen.

Ik heb een Yoga mat besteld die genoeg grip zou hebben volgens de site, Tijdens het gebruik heb ik echter geen enkele grip waardoor ik het product niet kan gebruiken. Terugsturen kan echter ook niet omdat ik hem al gebruikt heb. zeer teleurgesteld helaas.

Hele fijne mat

Mat is erg fijn, voor zowel binnen als buiten. Fijn voor yoga maar ook perfect voor andere workouts. Binnen een dag had ik de mat in huis!

Super snel

De matjes waren de volgende ochtend al bezorgd! Ideaal, een matje had wel een net andere tint in het echt, verder erg tevreden.

Fijne en snelle service, ik ben heel tevreden!

Er werd snel gereageerd op mijn mail met een vraag, de bestelling werd snel geleverd. Ik ben heel tevreden!

Zeer tevreden, snelle levering, goede communicatie en de producten zijn als omschreven.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering, de goede communicatie en de producten zelf, die waren als omschreven en voldoen prima. Achteraf gezien had ik beter zachte yoga blocks kunnen kopen, maar omdat kurk milieuvriendelijker is, heb ik toch voor deze gekozen.

Helemaal prima!

Een mooie eco-katoenen yoga-deken besteld, maar het betalen ging niet goed vanwege een storing bij mijn bank, waarna ik vrij direct een persoonlijke mail kreeg met de vraag of mijn bestelling nog wel door zou moeten gaan. Hierdoor nog een aantal keren prettig mailcontact gehad en na de betaling werd mijn yoga-deken, zoals beloofd, direct verzonden en de volgende dag bezorgd. Mooie, comfortabele deken, direct in gebruik genomen uiteraard.

Wittemstraat 69

5036 AL Tilburg