Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit yogamatten en meditatiekussens goed. Milieuvriendelijke verpakking bij verzending

geen

Pluspunten

alles verliep naar wens: het bestellen en bezorgen

geen

Pluspunten

Snelle levering, Plakset was bij 1 product niet geleverd en er is toegezegd dat een nieuwe onderweg is.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Snelheid, service, duidelijkheid

Pluspunten

Duidelijke website, uitgebreide beschrijving van de produkten. Vlotte levering. Alles prima, dus.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Vriendelijke dame aan de telefoon die de tijd nam oom naar me te luisteren. Het door mij gewenste combipakket stond niet op de site, maar na mijn telefoontje stond het er even later wel op. Chapeau! Bestelling werd ook supersnel geleverd.

Pluspunten

snelle en goede afhandeling van de order.

Pluspunten

snelle en goede levering

Pluspunten

Zeer vlotte en duidelijke pagina om te bestellen, vlotte, nette aflevering zoals beloofd. Ik ben tevreden

Pluspunten

Super vriendelijke klantenservice, erg geduldig en gaf mij veel advies aangezien ik net begonnen ben met mediteren. Erg blij met de service snelle levering en het meditatiekussen en meditatiemT.

Pluspunten

- snelle levering - extra cadeautje (de wierrookstokjes... en elke keer krijg ik een ander setje wierrookstokjes, dus ik heb ze nu bijna allemaal... houden jullie dat bij? ik vind het in ieder geval super!) - producten zijn altijd van uitstekende kwaliteit - altijd extra boekweitvulling - duidelijke en overzichtelijke website - what you see is what you get Kortom: gewoon top!

Het enige verbeterpunt wat ik kan bedenken na míjn laatste bestelling: Ik had 2 meditatiekussens en 1 meditatiemat besteld. De mat zat in de doos om de kussens heen gevouwen. Hierdoor zijn er kreukels in de mat ontstaan die er nu (een week later) nog niet uit zijn... hopelijk trekt de mat vanzelf weer glad. Ik zou voor verzending de mat losjes oprollen (niet vouwen) en 'm dan in en doos doen.. misschien voorkomt dat kreukels. En anders in een grotere doos doen zodat de mat helemaal niet opgerold of opgevouwen hoeft te worden... Maar dat is het enige. Voor de rest ben ik zeer tevreden over jullie producten, jullie site, jullie levering etc,

Pluspunten

Snel geleverd goed verpakt

Pluspunten

Heel snel!

Pluspunten

Heldere info, veel keuze, snelle levering.

Pluspunten

vlotte communicatie, vlotte levering

Pluspunten

Snelle reactie/opvolging op e-mail Persoonlijke aandacht Goede service Flexibel en meedenken met de klant Wierook

Niet alle producten zichtbaar op website

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Niet zo duur en snel

Pluspunten

Duidelijk site, snelle en nette berichtgeving en levering

Wittemstraat 69

5036 AL Tilburg