Pluspunten

correcte levering, opvolging

Pluspunten

-overzichtelijke webshop -redelijke prijzen -snelle levering klein cadeautje bij levering

Pluspunten

\\\'s avonds besteld, tweede werkdag erop ontvangen

Afgeleverd bij de buren: voor sommigen kan dit onwenselijk zijn.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website geeft onmiddellijk verzendingskosten. Snelle levering (besteld om middernacht en 2 dagen later al in de vooravond geleverd) met leuke kleine verrassing!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goed product

geen

Pluspunten

Snel geleverd, mooie kwaliteit, leuk de extra wierook en kussen vullin

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Een aubergine kleurig kussen besteld en er is een rode geleverd.

Pluspunten

Goede overzichtelijke website, levering zoals beloofd.

Foto\\\'s voor het meditatie kussen waren gemixed.

Pluspunten

een duidelijke website en snelle levering van mijn bestelling

De kleur van mijn meditatiekussentje verschilde lichtelijk van het voorbeeld dat werd getoond op de website (het was echt oranje ipv geel-oranje), waarschijnlijk door de lichtval op de getoonde foto. Dit vond ik jammer. Wellicht kan hier in de toekomst rekening mee gehouden worden

Pluspunten

Prettig, snel en adequaat advies (per mail) over welk meditatiekussen voor mij het meest geschikt is. Fijn dat het kussen al op \\\'maximale hoogte\\\' was gemaakt. Snelle bezorging (binnen een dag) en heel attent om er een zakje boekweit bij te doen.

Op de website aangeven dat de meditatiekussens ook op maximale hoogte kunnen worden geleverd (door ze extra te vullen voordat ze opgestuurd worden).

Pluspunten

Super sympathiek bedrijf. Mooie spullen (meditatie kussens) voor een vriendelijke prijs. Makkelijk telefonisch bereikbaar. Mooie site. Je voelt dat de mensen van Meditatietools heel betrokken zijn en houden van hun werk. Het gaf me een heel goede indruk.

Misschien yogamatjes assortiment iets uitbreiden? Alhoewel de webwinkel is gespecialiseerd in meditatie artikelen.

Pluspunten

geweldig snel geleverd

Pluspunten

Goede levering, duidelijke site, nette communicatie en op tijd!

Pluspunten

Helder, duidelijk, overzichtelijke orderbevestiging. Snelle levering, top! Levertraject goed traceerbaar, geeft vertrouwen. Attente bezorger.

Vanwege het vertrouwen dat ik heb zou ik meer willen bestellen, daarom zou een uitgebreider assortiment leuk zijn. Ik weet alleen zo snel nog niet wat allemaal...

Pluspunten

snelle levering, bedankt voor de extra vulling en het pakje wierrook!

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke site. Gratis extra\' s.

Niet blijven aandringen om te beoordelen.

Pluspunten

Duidelijke communicatie rond betaling en levering Zeer snelle levering: donderdagmiddag besteld, vrijdag in huis Kwalitatief product, helemaal naar wens Een klein extraatje erbij ontvangen is altijd leuk!

Ik moest soms even zoeken op de website. Meen te herinneren dat link naar \'sets\' (mat + kussen) nergens op uitkwam.

Pluspunten

Snelle levering. Leuke verrassing was het doosje wierook en zakje navulling voor het meditatiekussen

n.v.t.

Pluspunten

snel, goede levering-service. Extra vulling kussen, extraatje in vorm van wierook.

Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

Goede duidelijke website, vlotte afhandeling en supersnelle levering (binnen 1 dag).

Bij de producten zou kort een beschrijving van de toepassing toegevoegd kunnen worden, of een link naar een website waar de toepassing van het prodoct uitgelegd wordt. Zeker voor nieuwkomers zoals ik handig.

Pluspunten

Great service and quality product

• Prijs
  • Personeel
  • Kwaliteit
  • Snelheid/Levertijd
  • Communicatie
  • Afspraken nakomen
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel overzichtelijke website. Prachtige prijzen. Ik heb eerst overal de prijzen vergeleken en jullie kwamen als beste uit de bus. Aub niks aan veranderen. Als leuke verrassing zat er extra boekweit bij en een pakje wierook. Dat maakte mijn pakketje nog feestelijker. Dank je wel.

Niet echt veel verbeterpunten.

• Prijs
  • Personeel