Pluspunten
Super vlotte levering en met meerdere extra\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s! Top
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Leuke extra dingetjes
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen, heb nog niet veel gekeken op site
Pluspunten
Snelle afhandeling van mijn order. Ook goed verpakt.
Pluspunten
Snelle levering en extra boekweit.
VerbeterpuntenZat gat in doos. Dus volgende keer wat steviger doos met misschien opvulling.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie. Leuk dat er iets extra bij het bestelde product zat!
Pluspunten
Zeer flexibel Staan open voor vragen en lossen die graag op Ongelooflijk snelle service
Pluspunten
- snelheid - extra cadeautjes zoals vulling voor de kussen en wierookstookjes -betrouwbaarheid - via de mail goed te volgen wat er gebeurd - goede service - overzichtelijke website
Verbeterpuntennee, helaas.
Pluspunten
Perfecte prijs en mooi en snel geleverd
Pluspunten
Goede spullen en supersnel in huis. Er werd een goed advies gegeven.
Pluspunten
overzichtelijke website ruim assortiment lage verzendingskosten
Pluspunten
Super snelle levering en het product is percies zoals de omschrijving het weergeeft.
Pluspunten
Snel en attent
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, kadootje als xtra