nee
Pluspunten
Heerlijk om iemand aan de lijn te hebben en vriendelijke antwoorden op je vragen te krijgen. Snelle service en super kwaliteit van de meditatiekussen Regular voor een scherpe prijs. Bovendien als cadeau nog extra boekweitdoppen voor de kussen en 2 pakjes wierook. Heel attent. Heel goed indruk van Meditatietools gekregen. Catherine van Balance Yoga
VerbeterpuntenNog niet.
Pluspunten
Product voor een goede prijs. Levering prima. Niets mis mee. Positief is extra bijgeleverde vulling, mocht het medidatie kussen zijn stevigheid verliezen.
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Correctheid
Pluspunten
Snelle levering, prima geregeld en ook nog gratis wierook, leuk!
VerbeterpuntenMeditatiekussens zaten onbeschemd in de doos, wel een risico als je de doos opensnijdt met een stanleymes /schaar.
Pluspunten
Heerlijk dat je met paypal kunt betalen. Daardoor is een aankoop in een flits gedaan. Zag wat ik wou; paar keer clicken, klaar. Het stukje van Osho over meditatie; een betere aanbeveling voor jezelf als aanbieder van meditatie artikelen kun je niet plaatsen.
Pluspunten
geweldige snelle afwikkeling en goede prijs kwaliteit gaan wij uitproberen.
Verbeterpuntenneen, alleen tevredenheid
Pluspunten
Hele duidelijke website, veel keus en snelle bezorging
Pluspunten
De levering is zeer snel en goed geleverd.
Pluspunten
goede voorlichting goed product snelle levering en goeie combinatie pakketten
Pluspunten
Overzichtelijke website. Gunstige prijzen. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Eerste keer iets besteld bij meditatietools, prima gegaan !!