Pluspunten
Zeer behulpzaam bij vertraagde leverantie (oorzaak verzender die aan verkeerde deur staat). Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, extraatje bij bestelling en goede nazorg.
Pluspunten
snel en makkelijk Goede matrassen en kussen maar de meditatie accessories zijn niet van goed kwaliteit ze moeten gewoon minder kosten.
Verbeterpunteneven zeggen dat de klankschaal van plastic is - vond ik echt niet fijn voor 20 euro!
Pluspunten
snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
veel kan ik niet zeggen ik ben een nieuwe klant het enige was een positieve telefonische cummunicatie die mij het vertrouwen gaf een bestelling te plaatsen
Verbeterpuntenop dit moment niet
Pluspunten
Geen idee. Is Prima
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ontzettend snelle levering! :D Betaalbare prijzen
Hallo Romaline, Bedankt voor de tip. De paarse meditatiemat is intussen verkrijgbaar in de combinatie en meditatiesets. Wat betreft de opblaasbare meditatiekussens van Samten kan ik je melden dat de importeur geen zaken wenst te doen met webwinkels. Wij zullen nog een keer ons best doen om deze opblaasbare meditatiekussens in ons assortiment te krijgen. Klantenservice Meditatietools
Pluspunten
Een offerte aangevraagd en daar ging van het totaal bedrag behoorlijk wat af. Geweldige snelle levering ondanks dat het bij DPD post niet helemaal goed ging. Ze houden je helemaal op de hoogte en houden continu telefonisch contakt. Echt geweldig deze service van dit bedrijf!!!!
Verbeterpuntengeen!!
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle bezorging
Pluspunten
Snelle levering, correcte omschrijving van de geleverde goederen.
VerbeterpuntenPersoonlijkere aanpak, bv een leuke boodschap bij de bestelling, dit gezien de aard van de spullen.
Hallo Joke, We willen je bedanken voor je goede tip. We hadden dit al op ons wensenlijstje staan maar gaan er nu direct mee aan de slag. Peter Klantenservice Meditatietools
Pluspunten
Snelle levering. Bij onjuiste berekening prijs site, binnen een uur de teveel betaalde kosten teruggeboekt!
Pluspunten
geen opmerkingen
Verbeterpuntendf
de NVT kan ik niet aanklikken, doet het niet en over Personeel en nazorg kan ik (nog) niets zeggen. verder uitstekend
Pluspunten
fijn contact, snelle reactie
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Besteld op zondag, levring aangekondigd op maandag en op dinsdag gebracht.
Pluspunten
Super snel.
Pluspunten
bestelling keurig binnen 24 uur ontvangen.