Topservice, zeer snel antwoord en snelle levering!

Bolsters waren op maar zodra de voorraad was aangevuld heeft men mijn bestelling onmiddellijk apart genomen. Snel antwoord, zeer efficiënt en alles naar wens!

Snel geleverd, voldoet aan verwachtingen. Top!

Zeer vriendelijke klantenservice en goede producten

Er was iets misgelopen met mijn leveradres. Ze hebben de extra kosten hiervoor op hen genomen en het pakketje nogmaals verzonden. Ik ben zeer blij met het product.

Snelle levering, goede kwaliteit, heel tevreden

Uitstekend product en levering

Levering was zoals gevraagd op aangegeven locatie. Top.

Snelle en transparante levering

Erg blij met hoe snel alles geleverd werd

Snelle levering, kwaliteitsvol product

Ik had een ecoyogi mat besteld op dinsdag, en woensdag had ik ze al in huis. Kwaliteitsvolle mat aan goede prijs!

Zeer klantvriendelijk

Oog voor de klant zijn wensen. Oplossingsgericht en goed materiaal.

Goed geregeld !!

Goed geregeld, snelle en nette levering, snel en gemakkelijk contact via klantenservice wanneer product niet op voorraad op de site staat.

Goede producten

Snelle service en goede kwaliteit van de producten.

Prima ervaring

Snelle levering en ik ben zeer tevreden over de door mij bestelde artikelen.

Zeer tevreden!

De yogamat voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ik heb ze dan ook teruggestuurd. Reeds 2 dagen erna ontving ik al een creditnota! Zo weet ik zeer vlug dat de retourzending vlot is verlopen en alles in orde is.

Heel snelle levering en supergoede kwaliteit!

Heel tevreden

Snelle correcte levering, heel fijn product

Supersnelle bezorging!!!

‘S avonds 22.30 besteld, volgende dag al in huis! Geen plastic in verpakking, alleen karton: top!

Mooie en goede yoga mat en snelle bezorging

De yogamat voldoet prima aan mijn verwachtingen. De bezorging was ook snel na de bestelling.

Mooie producten en goede service

Erg tevreden over het meditatiekussen en het yoga bolster, het zijn mooie en kwalitatief goede producten. De levering was snel en de service goed, want toen ik iets aan te merken had op één van de producten werd ik direct teruggebeld en kreeg ik heel schappelijk en snel een vervangend onderdeel toegestuurd.

Leuk product, snelle levering

Mooie producten, goede levering

Gewoon zoals je het wil: mooie producten, prima prijs, snel geleverd. Gewoon super!

mooi product, precies wat ik zocht

mooi product ontvangen. Ik had nog een vraag over het product, Bedrijf heeft zich veel moeite gegeven mijn vraag te beantwoorden. buitengewoon fijne service

Goed product! Verpakt in karton zonder plastic! Fijn dat dat ook kan, zouden meer bedrijven moeten doen! Ben heel blij met mijn aankoop. Kan het aan anderen aanbevelen!

Top service; snel & goed verpakt. Hele mooie producten. Kwalitatief heel goed!

Goede informatievoorziening, service en bezorging!

Door de informatie op de site een goede keuze kunnen maken. Bestellen was makkelijk en de bezorging was snel. Top!

Goede service, producten zijn snel binnengekomen.

Snelle levering, goede service en fijne producten. Ik ben er erg blij mee.

Kwaliteitsproducten, goede prijs en snelle levering

Wittemstraat 69

5036 AL Tilburg