Helaas moeten we konstateren dat er verschillende dingen niet soepel verlopen zijn. - Op de website stond dat ons product op voorraad was, bij de bevestiging stond "tijdelijk niet leverbaar ". Als je daar over bel zegt men tot twee keer aan toe "we bellen U zo terug" ( om 10.00 en 16.00 uur) en nu dagen later zijn we nog niet gebeld. Aan gezien we nog een ander product mee besteld hebben ( dit om de verzendkosten te kunnen delen over meerdere producten) en dat inmiddels ontvangen hebben, kunnen we de order ook niet meer annuleren. Dat zouden we willen doen omdat we a.s. zaterdag 25/7 het bestelde product, wat dus NIET op voorraad is, als verjaardag's geschenk willen overhandigen. Hoe gaan we dat oplossen als het product niet binnen is, dan krijgen wij nogmaals verzend kosten om het bij de jarige te krijgen!!!!!!!!!!!!!! Verders lukt het mij niet om 55+ aangegeven in deze beoordeling. Dus moet ik iets ander kiezen om dit formulier verzonden te krijgen........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grom
Pluspunten
Duidelijke site. Levering snel en correct. Aanrader.
Pluspunten
goede service, snelle levering
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Binnen een dag geleverd, zoals beloofd.
Pluspunten
Goedkoop kwalitatief goede producten met een snelle en complete bezorging.
Pluspunten
Ik kennde het bedrijf helemaal niet, maar was op zoek naar een nieuwe rekenmachine voor mijn zoon. Via Petdirect gevonden en klopte de prijs ook nog. Het plaatsen van mijn order was gemaakelijk en binnen 5 min afgerond. De levering volgde binnen 2 werkdagen. Al met al...ik kan het aanbevelen. Zal in de toekomst waarschijnlijk wederom bij hun een bestelling plaatsen