Pluspunten
Snelle afwerking en levering, ga zo door. Bedankt.
Pluspunten
De status van het product kon ik nauwkeurig volgen via de mailtje die ik ontving
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten .
Pluspunten
goede prijs. geleverd volgens afspraak
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering
Pluspunten
Eerste keer bestelling gedaan en alles perfect geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prijs ergens ander goedkoper, petdirect zorgt ervoor dat ik het alsnog voor de goedkoopste prijs kreeg! Zo ga je met je klanten om!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten alles is naar wens.
De reactietijd op mijn e-mails was heel verschillend. Meestal was deze snel maar een enkele keren had ik na 1,5 dagen nog geen reactie. Ik stuurde dan een nieuwe e-mail waarop ik binnen enkele uren een reactie had.
Pluspunten
Mij bestelling was ruim binnen 24 uur in huis !!!!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
toen mijn bestelling was kwijtgeraakt in de post, werd mij onmiddellijk een nieuwe zending aangeboden. Het bestelde was niet meer op voorraad, en ik kreeg een goed vervangend produkt., prima!
niets
Pluspunten
snel reactie op mail
VerbeterpuntenGing nogal wat fout. Kon niet betalen via de site, moest daarom mailen. Kreeg toen kink doorgestuurd waarna het wel lukte. En heb verkeerde pakketje ontvangen. Weer mail gestuurd en het zal gecorrigeerd worden zeggen ze.
Pluspunten
webshop: goed verpakt,tijdig verzonden
VerbeterpuntenLevering aan DHL op tijd, helaas laat DHL hen stevig in de steek. voor 1700 uur besteld, volgende dag in huis kan niet waargemaakt worden, het duurde >36 uur eer het er was. Kwestie van afspraken maken met DHL?
Goedemorgen, Normaliter worden bestellingen inderdaad de volgende werkdag geleverd. Ik zie dat de zending bij u helaas een dag vertraagd is. Onze excuses voor deze vertraging. Wij laten onderzoeken waarom dit is voorgekomen zodat het in de toekomst hopelijk niet weer kan gebeuren.
Pluspunten
Snelle levering en groot assortiment
VerbeterpuntenOnline voorraad weergave. Dat is nu nergens zichtbaar.
Pluspunten
Een super snelle levering
Pluspunten
Goede levering