Pluspunten
zeer snelle levering, netjes afgehandeld.
Verbeterpuntenbezorgkosten redelijk hoog, maakt dat het product net zo duur is als in de winkel
Pluspunten
snelle levering goede klantenservice
Verbeterpuntenomschrijving van het bestelde artikel klopt niet
Pluspunten
Product gekozen op de website werd na bestelling keurig en snel geleverd. Ik heb daarvoor niet kunnen beoordeling van een aantal punten gegeven omdat ik daar niet mee te maken had.
VerbeterpuntenDe verpakking was opgegaan en door DHL opnieuw afgeplakt. De oorzaak hiervan is dat het product dikker was dan waarvoor de verpakking geschikt. Het karton had slechts een dunne plakstrook en die gemakkelijk onder de druk van het product is opengegaan. Een breder plakband had dit kunnen voorkomen.
Pluspunten
Vlugge afhandeling, gemakkelijk te bestellen, goede communicatie, snelle aflevering. Hartelijk bedankt
Pluspunten
snelle service, meedenken als er iets mis is gegaan
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitermate snelle communicatie en levering tegen de laagste prijs, na gedegen te hebben onderzocht.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelheid, prijs
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
Snelle correcte levering voor een goede prijs.
Pluspunten
Snel, duidelijk, gemakkelijk
VerbeterpuntenVoorafgaand aan de bestelling heb ik even de klantenservice gebeld. Zij waren goed en snel bereikbaar, maar niet heel goed verstaanbaar. Dit lag niet aan de medewerker, maar ik denk aan het volume van de microfoon of de verbinding.
Pluspunten
Beste prijzen die ik tot nu heb gevonden. Goede spullen en snelle levering. wat wil je nog meer?
VerbeterpuntenJe moet af en toe goed de specificaties lezen. Bijv. een pak papier met maar 100 vel zie je pas in de specificaties.
Pluspunten
super snelle levering,prijstechnisch ook heel goed
Verbeterpuntenzo door blijven gaan.
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!