Pluspunten
Direct antwoord, snelle en goede service, vriendelijk contact
Verbeterpuntenexterne beter hun 'breekbare'artikelen te laten verpakken ;o)
Pluspunten
Gewoon goed,
VerbeterpuntenDoorgaan op deze manier.
Pluspunten
Pluspunten
goede prijs-kwaliteit verhouding
Verbeterpuntenwebsite sneller maken
Laat het pakket a.u.b. bij de buren afleveren als er niemand thuis is. Nu moest ik verder rijden dan naar een winkel waar ze de producten verkopen!!
Voor zakelijke leveringen hebben wij bewust gekozen voor afleveren op het adres en niet bij de buren. Wij krijgen met regelmaat het verzoek om absoluut niet bij buren af te leveren. Vandaar dat wij zakelijke en waardevolle producten niet bij buren laten bezorgen zoals PostNL bijvoorbeeld wel doet. Het is begrijpelijk dat u hier tegenaan loopt. Daarom kunnen wij na overleg het pakket kosteloos op een andere dag of adres nogmaals aan laten bieden.
Pluspunten
Lage prijs, alles is netjes verzorgd en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Snelheid/Levertijd
Pluspunten
Goede telefonische bereikbaarheid, vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenOvergang naar de nieuwe webwinkel, is slecht verlopen. Slechte communicatie en niet goed vooraf nagedacht over deze overgang. terleurstellend, dit zijn we niet gewend van iPet. Jammer. Na al die jaren hiervoor een dikke onvoldoende. Bij een eventuele verkeerde bestelling, verloopt het retour zenden niet gesmeerd. Dit proces zou verbetert kunnen worden.
Pluspunten
Aantrekkelijke prijzen en snelle verzending!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs!
Het logo op de Quantore ordners is er niet mooier op geworden
Pluspunten
Ik vind de nieuwe site voor het bestellen van kantoor artikelen niet altijd prettig om mee te werken. Als je iets zoekt geeft de site teveel opties weer, ook opties die nergens op slaan.