Pluspunten
Ongelooflijk snelle levering
Pluspunten
Zondag online besteld en de dinsdag erna al geleverd in goede verpakking tegen beschadiging. Ik ben heel tevreden.
Pluspunten
dat jullie dit artikel hebben
Verbeterpuntenweet zo gouw niet
Pluspunten
ik geef jullie als bedrijf zijden een 10 alle afhandelingen waren correct en een snelle levering super ga zo door
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenKrijg er veel mailtjes binnen van petdirect, volgens mij kan het wel wat minder. Maar goed het is de automatisering.
Pluspunten
ik heb het produkt nog niet ontvangen
Verbeterpunteneerst leveren dan beoordelen vr gr richard
Pluspunten
Zelfs in de feestdagenperiode supersnel !
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering.
VerbeterpuntenDoosje was beschadigd. Er is gelukkig niets uitgevallen.
Pluspunten
De prijs
VerbeterpuntenDat je zelf een afleverdatum kan kiezen of het pakketje bij een supermarkt kan laten afleveren zoals bv. Bol.com doet. En duidelijkere communicatie over de levertijd bij de bevestiging van dw bestelling. Personeel aan de telefoon dat de vragen van de klant kan beantwoorden en vraagt of ze voldoende geholpen zijn. Ik belde voor niks, kreeg gewoon het antwoord ja die afdeling kan ik nu niet bereiken uw pakketje komt vast wel een keer. Niet erg professioneel.
Pluspunten
Snel te vinden op internet, duidelijke prijsoverzicht, makkelijk en snel betalen via ideal, snelle levering en goed verpakt voor de levering!
Pluspunten
- makkelijke site - bestellen ging snel - bezorgen ook - mails over de stand van zaken werken duidelijkheid in de hand - TOP
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!