Pluspunten
Zie bovenstaande punten
VerbeterpuntenIk vond alleen 1 mail onduidelijk omdat er verzenden op kwam te staan maar dit blijkt bij jullie vanuit hoofdkantoor naar filiaal verzenden te zijn. Ik had hierover gebeld hoe dat zat nl. DAt zou iets beter omschreven kunnen worden en er bijvoorbeeld bij zetten dat je een vervolg mail krijgt wanneer op te halen .
Pluspunten
Snelheid en lage prijs
Pluspunten
Zeker de helft goedkoper dan Office Center. Dan hoeft je niet meer na te denken.
Pluspunten
we hadden in eerste instantie 90 mappen ontvangen. de volgende dag gemaild. Ze snapten het niet. Die dag kwam er een pakje, wij dachten dat het een boek was. Uitgepakt en 10 mappen. De volgende dag kwam er weer een pakje. Dit waren de ontbrekende 10 mappen. Dat wil dus zeggen dat we nu 110 mappen hebben.
VerbeterpuntenAls jullie hadden gemeld, dat er 10 later verzonden waren, had ik het gesnapt en de ontbrekende wel tegemoet gezien.
Pluspunten
De bestelde calculator heb ik snel ontvangen. Geen verdere opmerkingen. Keurig verzorgd bestel en leveringsproces.
Pluspunten
Gezien de beperkte ervaring (eerste productafname) nog niet alle 9 punten kunnen beoordelen. maar voor wat wij nodig hadden en de wijze waarop e.e.a. te realiseren was is de ervaring positief!
Pluspunten
snelle service, met duidelijke communicatie, super geregeld
Verbeterpunten-
Pluspunten
x
Verbeterpuntenx
Er ging iets mis bij de betaling. Achteraf gezien heb ik het product 2 x gekocht. Begrijpen doe ik het niet omdat er werd aangegeven dat de transactie was mislukt. Wederom geprobeerd en toen lukte het wel. Uiteindelijk is het bedrag 2x afgeschreven. Echter op maandag meteen gebeld en snel daarna is alles gecorrigeerd. Goed afgehandeld.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk zou graag minder producten hebben besteld, maar het minimum aantal te bestellen verpakkingen was 20.
Pluspunten
Duidelijke site, goede informatie verloop bestelling.
Pluspunten
Super snelle handeling dus top!
Verbeterpuntengeen, super snelle handeling dus top!
Pluspunten
Snel bezorgd, vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Pluspunten
Zeer tevreden, kijk beslist vaker op de website voor kantoorproducten