Mijn product werd 2 keer aangeboden door DHL toen ik niet thuis was. Het product werd toen naar DHL gestuurd om af te halen. Dat zou het dichtsbijzijnde zijn. Dit is ruim 1 uur rijden! Belachelijk! Daarnaast kon ik niet op rekening kopen terwijl ik al diverse malen producten heb besteld en netjes op tijd heb betaald. En dat terwijl op de site staat aangegeven: "Het kopen op rekening is voor een overheidsinstelling, zorginstelling of een onderneming eenvoudig aan te vragen. Wij werken er graag aan mee om u in staat te stellen met gemak uw aankopen te doen op petdirect. Wij kennen daarvoor geen moeilijke procedures en houden het graag simpel." Nou dat is dus de grootste onzin, want wij werden geweigerd! Belachelijk! Toen ik vroeg waarom, was het antwoord: als u het niet eens bent gaat u maar naar een ander. Onze directeur heeft dit ons zo opgedragen... Klantvriendelijke? Beslist niet!
We betreuren uw teleurstelling enorm en zouden graag contact met u opnemen. Inmiddels hebben we contact opgenomen met DHL om de producten ook bij de lokale service-points af te laten leveren. Bij waardevolle producten is besloten deze niet bij buren te laten bezorgen zoals PostNL bijvoorbeeld wel doet. Wat het kopen op rekening betreft doen wij doorgaans niet moeilijk. Er wordt echter wel een kredietcontrole uitgevoerd. Als uit de cijfers blijkt dat wij mogelijk een onaanvaardbaar risico lopen, gaat het licht hiervoor niet op groen. Ook hierover zouden wij graag nader contact met u willen. Er wordt hier echt keihard gewerkt om klanten steeds tevreden te stellen en eventuele problemen direct op te lossen.
Pluspunten
Snelle levering en compleet!
VerbeterpuntenMail berichten sturen met een ! voor de naam lijkt wel snel op spam mail. Hierdoor was er al een bericht weggegooid wat niet de bedoeling was. Beter het uitroepteken weglaten dus.
Pluspunten
Snel geleverd. Precies volgens afspraak. Product niet duurder of goedkoper dan elders
Pluspunten
Prima ondersteuning van de klantenservice. Duidelijke afspraken die keurig nagekomen zijn
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling en goede klantinformatie
Pluspunten
Goed vindbare website. Ruime keuze en goed geprijsd. Snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Ik was op zoek naar een bepaald type notebook, die bij petdirect voordelig werd aangeboden. Na diverse recensies over dit bedrijf gelezen te hebben, wist ik dat ik hier probleemloos mijn notebook zou kunnen bestellen. Ik heb deze een zondagavond besteld en kreeg maandag al een bericht dat deze dinsdag bezorgd zou worden.
VerbeterpuntenGa zo door met scherpe prijzen en snelle leveringen. Over ervaringen met personeel en nazorg & garantie heb ik niets te melden omdat alles gewoon werkt zoals het hoort.
Pluspunten
Bij bellen geen bandje en een wachtrij
VerbeterpuntenIets meer duidelijkheid met de levertijd.
Pluspunten
Netjes en snel geleverd
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenLevering zou binnen 24 uur maar werd langer.
Pluspunten
Snelle accurate levering
VerbeterpuntenGeen bericht van vervoerder over leverdag / levertijdstip
Pluspunten
Snel gevonden op de site plus snelle levering.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
kan ik niet over oordelen ben pas klant
Verbeterpuntenkan ik niet over oordelen
Pluspunten
Na installatie van een nieuwe printer deed de scanner het niet. Na overleg werd er besloten dat we een nieuwe kregen en de oude werd retour gehaald. Alles binnen 1 week opgelost en afgehandeld.
Pluspunten
Snelle, correcte service. Klantvriendelijk personeel (Wout!)
Verbeterpuntentrack and trace systeem kan verbeterd worden, waardoor je nog beter de zending kan volgen.
Pluspunten
Snelle levering! Prima in orde
VerbeterpuntenArtikel was wat lastig te vinden. Moest via verschillende (alternatieve) zoektermen zoeken.
Pluspunten
Supersnelle levering van het product dat ik hoopte te ontvangen.
VerbeterpuntenJammer dat je bij een product van ongeveer € 4 zoveel aan verzendkosten kwijt bent.
Pluspunten
100% score, kan ook moeilijk anders dan met medewerkers als Woud/t, super advies!!!
VerbeterpuntenGa zo door zou ik zeggen, geen punten ter verbetering
Pluspunten
Netjes gebeld na bestelling ivm levering.
Pluspunten
Snelle levering voor goede prijs. Nog geen ervaring met nazorg.
VerbeterpuntenGa zo door