Pluspunten
Accuraat gereageerd op vraag en heldere uitleg. kortom attente groep mensen.
Pluspunten
alles goed
VerbeterpuntenIk heb een mail gestuurd of er een artikel was voor mijn tablet acer , een zelfde tas van Targus. tot dag van vandaag nog geen antwoordt gehad. Helaas,
Opgegeven leveradres werd niet gerespecteerd waardoor 2 dagen vertraging werd opgelopen.
Pluspunten
Eenmaal verzonden zeer snel, goedkope levering naar België ook voor bijzonder zware printers van bv. 32 kg maar 15 euro levering. Aangenaam telefonisch contact, en snelle reactie op mails!
VerbeterpuntenMakkelijker maken om een bestelling uit België te plaatsen met BTW nummer, maar volgens telefonisch contact komt de nieuwe site in de loop van 2014 online en wordt er dus aan gewerkt!
Pluspunten
vindbaarheid en prijs..
VerbeterpuntenVraag nooit of je wilt beoordelen als de levertijd uitloopt! Om die rede boordeel ik nu pas. De levertijd en totale klantbeleving is mega slecht. Pakketje dat door de brievenbus past in een doos versturen (tegen abnormaal tarief) en ook nog met DHL die niet bij de buren bezorgd. Dus eerst meer dan 20 dagen wachten op mijn product ook nog naar een distributie centrum moeten rijden om het af te halen. Kortom. Ondanks dat hun vindbaarheid goed is en de prijs het laagste was koop ik hier nooit meer wat!! Zonde en ik zou me hier als commercieel management zorgen maken. Zeker als ik de andere beoordelingen lees.
Pluspunten
Hadden het product, wat via andere online firma's niet te leveren was.
VerbeterpuntenDuidelijker op de site aangeven dat bij een zakelijke, eerste, bestelling de levering niet op rekening kan!
Pluspunten
Item op voorraad en snelle levertijd
Pluspunten
Er werd nog overlegd of er iets geregeld kon worden en daar ben ik over teruggebeld
VerbeterpuntenVerzendkosten eerlijk !! doorberekenen aan klant. Niet 7,50 pakketpost laten betalen en dan 4 postzegels erop plakken en in brievenbus doen. Voel me gewoon ******en. De agenda was niet wat ik zocht en retourneren kon absoluut niet gratis, dus ik was niet van plan NOG eens te betalen voor versturen. Zit ik met een agenda die de papierbak in kan en ben 10 euro kwijt voor niets.
Pluspunten
Ze leveren producten die anderen niet hebben
VerbeterpuntenAls een product meer dan een week vertraging heeft, dan laat je een klant dat even weten. Als je dan mail contact hebt met de klant die vraagt of je denkt dat het lukt er op een bepaalde dag is, en je geeft aan dat je dat wel verwacht. En het lukt niet, dan MAIL je even naar die klant om dat mee te delen!!!!!!
Pluspunten
Zeer snelle en goede levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snel geleverd, gunstige prijs.
Pluspunten
Per e-mail een redelijke communicatie over het niet kunnen leveren overeenkomstig gegevens op web-site. Ik kan niets over het gekochte product zeggen want dat hen ik nog niet ontvangen, daar wacht ik nog op.
VerbeterpuntenOmdat mijn computer kapot was gegaan, zocht ik snel een nieuwe. Mede de beloofde snelheid van leveren deed mij een computer bij Petdirect bestellen. Toen ik na 4 dagen mijn al betaalde computer nog niet had ontvangen heb ik een e-mail gestuurd met vragen. Waar na het weekend vlot op geregeerd werd. Helaas moest het initiatief van mij uitgaan. Toen ik bestelde en betaalde gaf de site aan: voorraad 6 stuks, levering binnen 2 dagen. Na mijn e-mail gaf de site aan voorraad 0 levertijd 14 dagen. Ik kan niets over het gekochte product zeggen want dat hen ik nog niet ontvangen, daar wacht ik nog op. Verbeterpunten: 1. zorg dat uw site up to date is. 2. als uw site niet up to date is en u krijgt een bestelling die in tegenstelling tot wat de site meldt een extra levertijd heeft, neem dan contact op met de koper.
helemaal niks op voorraard moet uit duitsland komen terwijl er stond nog in voorraad 20+ artikelen.
Pluspunten
snel te vinden op internet
VerbeterpuntenLeertijd tot 30 dagen is veel te lang. Hiermme gan jullie het niet redden.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goede website, product snel gevonden
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!