Na een hele snelle levering binnen 1 dag constanteerde ik helaas een beschadiging van een van de artikelen. Een flinke barst in de bak van een papierversnipperaar. Het kan niet anders dat het een ooit eerder teruggestuurd exemplaar betrof. Contact opgenomen per e-mail en vrij vlot kwam er respons op met excuses en de belofte op een oplossing. Later die dag persoonlijk opgebeld door petdirect met de berichtgeving dat er een bezorger zal komen met een nieuwe exemplaar en terugname van de oude. En inderdaad zo geschiede. Perfecte service!
Prima prijs en snelle levering!
Vriendelijk en goed te woord gestaan
Niet gekregen wat ik besteld heb. Volgende dag in huis is ook niks van waar
Goed product voor die prijs
Deze en de vorige bestelling zijn uitgevoerd zoals op de site werd beloofd.
Er zijn zo van die kantoorartikelen die je eens in de zoveel tijd nodig hebt. Dan is het fijn om een winkel te vinden die goedkoop levert zonder problemen.
Ik had een rekenmachine besteld maar kreeg volgende dag een hp inktpatroon geleverd. Na telefonisch contact alsnog juiste artikel ontvangen. Inktpatroon kan ik weggeven aan iemand die deze kan gebruiken
Goede prijzen en snelle levering van het product. Ik ben tevreden.
Twee 5 literkannen dreft afwasmiddel gisteren geleverd. eenmaal in huiskamer kwam ik er achter dat de bodem doos eruit viel vanwege lekken van de verpakking. en hoe. heel mijn huiskamer en tuinpad tot waar DHL busje had gestaan lag onder de dreft.(dus chauffeur wist er van) Ik natuurlijk teleurgesteld en boos. Veel werk en halfvolle kannen. Meteen Petdirect.nl mail gestuurd met klacht. Wonderwel, kreeg al binnen kwartier mail terug, met excuses en "dat het schande is dat DHL het zo heeft geleverd". Zouden nalevering doen. En nu, volgende dag 11.00 uur staat DHL (andere chauffeur)met 2 nieuwe, niet lekke kannen aan mijn voordeur. Top service oftewel Petje Af voor Petdirect.
Makkelijk zoeken en bestellen, redelijke prijzen en zeer snelle levering. Top webshop dus!
Lijst van school gehad met verschillende dingen om aan te schaffen. Kwam toevallig op deze website. Alles is stukken voordeliger dan in de gewone winkels. En super snelle levering. Aanrader! Ik had zelf ook een fout gemaakt door dubbel te betalen voor deze order, gebeld hierover en de volgende dag is het bedrag teruggestort!
Adres doorgekregen van een kennis. Voor het eerst iets besteld(duidelijke simpele handeling) en verrassend snelle afwikkeling van het bestelde. Complimenten!
Ik deed een bestelling van kantoorartikelen op vrijdagavond om 18.45 uur. De volgende dag, op zaterdagmiddag, werd alles bezorgd. Beter kan het niet! Al eerder had ik zeer goede ervaringen met Petdirect.
Bestelling bij Postnl .‘verdwaald’. Navraag gedaan bij petdirect. Zij hebben het onmiddellijk opgepakt en mij telefonisch op de hoogte gebracht en gehouden van de zoektocht. Petdirect was ook bereid om bestelling opnieuw te verzenden. Gelukkig kwam Postnl eindelijk met de bestelling.
Goede producten en niet te duur. Snelle bezorging.
keurige snelle vlotte bezorging
Volgende dag in huis,nette verpakking,zeker volgende bestelling waard!!!
Is prima
doen wat ze beloven
Had een aantal dingen voor mijn fiets nodig. Via Google, kwam ik bij Petdirect terecht! Eerste indruk overzichtelijk, betrouwbaar. Ben gaan vergelijken met andere sites en bleef toch maar terugkomen bij Petdirect. Uiteindelijk een aantal artikelen besteld en afgeleverd gekregen. Er bleek zelfs een artikel niet meer op voorraad te zijn. Hierover is netjes over gecommuniceerd en zelfs op de nota goed te zien, dat het is gecrediteerd. Kortom, ben een tevreden klant.
Duidelijke site, prijs kwaliteit is goed, product snel geleverd.
Uitstekende producten
Groot assortiment. Artikel zoeken op de site is eenvoudig. Scherpe prijzen.
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!