Bij afhalen toch verzendkosten????

Wat ik zeer bijzonder vindt is dat je bij afhalen toch verzendkosten betaald. Geen kosten voor verzenden, maar je moet ze wel betalen. Dan kun je het net zo goed thuis laten sturen. Vreemd. Paar jaar terug wel eens iets afgehaald bij Pet, maar wel zonder verzendkosten!

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Snelle levering niets op aan te merken

Vrijdag besteld zaterdag geleverd. Netjes verpakt. Prima service!

• Afspraken nakomen

Snelle levering moo i op afgesproken tijd

Eerste bestelling prima verlopen en prima prijzen

Goed en snel afgehandeld

Supersnels

Super snelle levering

• Afspraken nakomen

Prima snelle levering, maar...

wat een verpakkingsmateriaal. Ik had 8 dozen enveloppen besteld. Deze dozen waren nog eens weer verpakt in grote dozen. Al met al veel extra papier/karton en volume. Snap dat er een pakbon bij moet, maar had deze ook niet in een enveloppe op de oorspronkelijke doos gekund? Ik hoop dat jullie met deze reactie iets doen #duurzaamheid #onnodig extra verpakking #(verzend)kosten

• Afspraken nakomen

bestelling was goed, verpakking niet

bestelling geplaats en meteen de order per mail ontvangen. Factuur komt altijd (zoals ook nu) een dag later. Bestelling is goed en op tijd geleverd, producten zoals omschreven. Tot zo ver alles goed voor elkaar. Al zou de factuur ook meteen na de betaling per mail verzonden mogen worden. Maar dan de verpakkingen.... de artikelen zaten in dozen en in deze dozen in plastic. Zonde van het plastic, maar ik denk dat ook Pet dit zo geleverd krijgt. Wat echt totaal niet nodig was is al het plastic wat nog eens om die dozen heen zit. Zijn we ons niet bewust van het teveel aan plastic in deze wereld? Ik verwacht dat bedrijven in 2020 hun verantwoordelijkheid nemen qua duurzaamheid, milieubewust zijn etc. Voor ons een reden om verder te zoeken naar een bewustere leverancier.

de service was perfect.

Daar de bestelling in 2 delen is verzonden was onze vorige review afwijkend van deze. Door onze reactie en de direct daarop volgende uw reactie hebben wij het pakketje gevonden op een nogal vreemde plek. wel veilig en dat is ook wat. Zeer goed geregeld waarvoor onze dankl

• Afspraken nakomen

stevige goed afsluitbare opbergboxen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ontbreken spullen

Eerste keer besteld en niet de geleverde producten ontvangen. Graag wens ik nog steeds mijn volledige bestelling te ontvangen en anders geld terug. Maar op de pakbon staat stuk maar O nee ze laten niets weten en hopen blijkbaar dat jij het vergeet. E-mails wordt niet op gereageerd. Ook weer een website die op de zwarte lijst komt. Je krijgt altijd 1 kans en als die niet goed is, dan stoppen wij al met bestellen. En op naar de volgende.

goede zaak

voor de 1e keer besteld....prima website........direct email terug met alle benodigde info.............prima prijsstelling en snel geleverd

Betrouwbaar winkelen

Men komt de beloftes na en ze hebben leuke spullen

• Afspraken nakomen

Uitgebreid assortiment en goede service

Veel bureaustoelen om uit te kiezen. Zeer snelle service (dag na bestellen bezorgd). Zeer goede en snelle hulp bij afhandelen probleem met de koerier.

Bijzonder tevreden

Na een vervelende ervaring met eenzelfde product trachten te kopen via Bol, heel tevreden met Petdirect. Goeie website met accurate beschrijving, snelle levering, goed verpakt en uitstekende producten. Ik kende Petdirect niet, maar hij staat nu al in mijn favorietenlijst.

• Afspraken nakomen

Super! Zowel de artikelen als de prijzen

Heel tevreden, aangenaam verrast door de sympathieke prijzen voor particulieren van bijv de plakkaatverven. Snelle en nette levering. Een absolute aanrader!

Weronika

Fast delivery, everything went really easy, order is exactlly as in pctures. I can recomend this store to everyone :)

• Afspraken nakomen

snel geleverd en goedkoop!

twee keer een shredder besteld en die was er binnen een dag. Deze was ook de goedkoopste die ik kon vinden, dus echt een aanrader.

goede en snelle service

omdat het mij niet helemaal duidelijk was wat de juiste maten van de opbergbox waren , heb ik gebeld en ben toen heel vriendelijk geholpen.

super service

In 1e instantie een verkeerd product geleverd, maar na contact opgenomen te hebben is dit super snel opgelost. Keurig en correct.

Snelle service , juiste produkten

snelle service

duidelijke website en snelle levering

• Afspraken nakomen

Klantvriendelijk en ruime keuze.

Zeer ruim assortiment, snel antwoord op mijn vraag, supersnelle levering.

• Afspraken nakomen

Goede levering, mooi product.....

Het netjes geleverd was, alleen door de Corona periode zou via track en trade de bezorging eerder komen, maar eenmaal de dag voorbij en kwam het ipv zaterdag, maandag, ik denk dat de bezorger het druk had, maar het product was netjes verpakt en zag er mooi uit, dank je voor het mooie product!!

Mijn bestelling is nog niet binnen

Mijn bestelling is nog niet binnen