Een product van € 9.85 wat bij afrekenen ruim € 21 kost dat is even slikken
goede site, compleet aanbod, snelle verwerking, klantvriendelijk, goede bereikbaarheid, goed materiaal. Top
Makkelijk te bestellen, snel bezorgd.
Ik had nog gebeld met een vraag, deze werd snel beantwoord, hierdoor had ik de bestelling op tijd.
Ondanks de feestdagen en de coronacrisis correct op tijd en zoals keurig aangekondigd afgeleverd. Positief: geen onnodige overbodige irrelevante informatie tussendoor, gewoon doen.
Snel geleverd, goede na-service.
bestelling in goede orde ontvangen.
Levering was snel, volgens afspraak en produkten prima in orde. Beleef er veel plezier aan.
Volgende dag al geleverd bij een verzorgingshuis. Prima service en dat voor een zeer scherpe prijs
Was een deel niet geleverd, gemaild, nog geen 10 minuten later een zeer vriendelijke meneer aan de telefoon. Dag later was de andere helft er. Blij mee, mooie spullen
Alles goed verlopen, van bestellen tot levering. Alleen jammer dat een doos onbreekbare luchtkussenenveloppen los in een meer als 2x zo grote omdoos verzonden zijn... dat is toch niet nodig, normaal al niet en nu de bezorgers bomvolle busjes hebben en overuren maken al helemaal niet. Van mij had het zelfs zonder omdoos gemogen...
kleine bestelling, maar netjes gedurende het proces op de hoogte gehouden van de status, en ondanks de corona crisis, de eerstvolgende werkdag in huis.
Voor mij was Petdirect totaal onbekend. Maar dankzij de positieve reviews heb ik er besteld en alles was inderdaad top: netjes verpakt, snel verzonden en alles keurig afgehandeld. Tot een volgende keer dus!
Overzichtelijk, goede procedure en snel geleverd
snelle en goede levering, in prima verpakking!
Snel verzonden
Ik heb bij Petdirect een agenda besteld. Bij de bestelling heb ik aangegeven dat de agenda een onbeschadigde kaft moet hebben. Agenda snel ontvangen, ingepakt in bruin papier met daar omheen een bubbelenvelop. Prima!
De beschrijving klopt en het product is goed omschreven. Levertijd is acceptable, zeker gezien de Covid 19 crisis waarin we nu zitten.
Super snelle levering. Heel blij mee , kon gelijk de volgende dag gebruiken. Artikel nog niet lang genoeg in huis om te beoordelen.
Helaas in eerste instantie verkeerde artikel geleverd. Ook al ging het nog even mis, na een paar dagen het juiste product ontvangen. Zeer vriendelijk geholpen!
Prima bedrijf
Product voldoet aan de verwachting en de status van de bestelling wordt keurig gemaild.
Wel iets ik was er ademt op maar potloden moeten jullie niet als brievenbus post doen ik heb onderschept maar stel potloden vallen op grond blijf je slijpen en gaan lood in potlood stuk dat was enige verder erg tevreden bestel.vast wel is vaker bij jullie
zeer snel in huis !!!
Product en levering zijn allebei goed, zoals verwacht.