Pluspunten
Goede afhandeling en goede contacten als je beld. Top
Pluspunten
alles verliep volgens planning ook goede afhandeling en mailing keurig en stevig verpakt
Pluspunten
Snel en netjes
VerbeterpuntenRelatief hoge verzendkosten
Pluspunten
Levert de producten snel. En voor een goeie prijs ! Wat ook wel fijn is, je hoeft geen account te maken . Dus geen gehannes met wachtwoorden.
Telefonische bereikbaarheid op vrijdagmiddag rond 16.30 uur verbeteren. Toch wel raar dat het bedrijf op dat tijdstip niet meer bereikbaar is.
Pluspunten
Gunstige prijs
Verbeterpunten-snellere levertijd (vrijdag besteld, dinsdag pas bezorgd= niet volgende werkdag in huis zoals vermeld) -track& trace code (DHL) gaf geen indicatie bezorgmoment
Pluspunten
Overzichtelijke website, duidelijke communicatie zowel per email als via telefoon, snelle en correcte levering. Ook ingeval van retourneren wordt er duidelijke gecommuniceerd en terugbetaling wordt snel gedaan.
VerbeterpuntenIk bestelde in het weekend en er stond vlg mij echt dat de bestelling maandag al geleverd zou worden. Dat kwam mij goed uit want dinsdag was ik niet thuis. Het werd dus toch een levering op dinsdag. Niet onoverkomelijk. Heb ik ergens iets niet goed gelezen? Iets over het hoofd gezien?
Pluspunten
Zeer snel geleverd. Bij verkeerde bestelling van mij ook super snel opgelost, en geld binnen enkele dagen terug gestort.
VerbeterpuntenTijdvenster van de transporteur mag wat beter. Tussen 9.00 en 18.00u is een ruim begrip.
Pluspunten
Top top top
Pluspunten
Snelle service, product & leverdoos in perfecte staat!
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
IK BEN ZEER ZEER TEVREDEN
VerbeterpuntenNEE
Pluspunten
Prima bedrijf. Ik was in veronderstelling dat ik product nog niet had ontvangen en werd keurig gebeld. Had product wel op tijd ontvangen. Prima service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijsstelling, vlotte levering en (zeker niet onbelangrijk) goed verpakt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
alles verliep perfect. Dank
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
Pluspunten
Materialen goed verpakt. In het verleden een productiefout van mappen, netjes en snel hersteld.