Pluspunten
snel en veilig afgeleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Dag na bestelling het product in goede orde thuis ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Hele snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden en je kan je pakketje volgen.
Pluspunten
prima service
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, sympathieke medewerkers met verstand van zaken.
VerbeterpuntenVerzend verpakking kan beter. de doos waar alles in zat was bij afleveren helemaal open en kapot. Misschien strakker inpakken zodat zending niet kan verschuiven tijdens transport en stevigere dozen gebruiken.
Ik kreeg het pakketje te laat en heb daarom niets aan mijn bestelling gehad. 2 dagen vertraging. Zeker voor 17u besteld. Veel te hoge verzendkosten. De verzendkosten waren nog hoger dan het artikel. Onvoorstelbaar!
Pluspunten
Heel fijne service, ik stuurde een mail met een vraag en kreeg bijna direct antwoord. Bestelling was netjes binnen twee werkdagen binnen.
Pluspunten
Snel en goed
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar, fijne gesprekken, denken altijd mee.
Pluspunten
Snelle levering, stevige verpakking.
Pluspunten
Snelle levering en lage prijs. Ook verzendkosten naar verhouding laag
Pluspunten
Ben zeer tevereden!
Pluspunten
Kan niet beter.