Pluspunten
Geen idee
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Duidelijke antwoorden en tips
Pluspunten
Zowel het bestelproces als de (snelheid van) levering zijn gemakkelijk en goed verlopen.
VerbeterpuntenDe zorgvuldigheid van verpakking, aangezien ik bij diverse producten het gevoel had dat ze in de doos 'gegooid' waren, hetgeen viel te zien aan de manier waarop ze in de doos zaten en de (minieme) beschadigingen aan de verpakking.
Pluspunten
- Zeer goede service! - Prettige communicatie - Snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijke site.
Pluspunten
Snelle levering, perfect.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
levertijd is goed
Verbeterpuntenverpakking is groot en niet gevuld met stootmateriaal, het liefste kleinere dozen gebruiken ivm milieu
Pluspunten
Pluspunten
snel, keurig, niet duur
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Super snel in huis
VerbeterpuntenTeveel verzendkosten
Pluspunten
Heldere communicatie, snelle levering.
Pluspunten
Actief meedenken bij specifieke vragen.
Beter controleren voor verzenden: verkeerde maat geleverd.