Pluspunten
Snel goed geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke web-site, juiste info, snelle levertijd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima product, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en vertrouwde levering
Pluspunten
vlekkeloos direct contact. Snelle levering. Goed verpakt
Pluspunten
zeer snel en netjes geleverd
Pluspunten
De bezorger van DHL was onbeschoft. Pet Direct heeft dat goed met mij besproken, want zij betalen genoeg geld voor bezorging en gaan ervan uit, dat de service van DHL goed is.
VerbeterpuntenHeel prettig telefonisch contact, geen verbetering nodig.
Pluspunten
Snelle levering goede service beste prijs
er zat 1 gebruikt potlood in de doos. Ik dacht dat het een nieuwe door was, maar om 1 potlood ga ik niet zeuren.
Pluspunten
Pakket keurig en veilig verpakt afgeleverd
Pluspunten
heel snel in huis en goede kwaliteit
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Bestelde spullen zijn netjes geleverd. De levertijd is wel wat langer dan normaliter via een webshop gebruikelijk is.
VerbeterpuntenBezorgdienst heeft pakketje bij buren afgegeven maar ons daarvan niet in kennis gesteld. De aangeleverde link mbt het traceren van het pakketje werkt niet.
Pluspunten
Prima service en snelle levering. Top bedrijf!!
VerbeterpuntenMomenteel geen
Pluspunten
vlotte afwerking en levering
VerbeterpuntenDHL geeft een bezorgtijd van 8-17.00 u, dat zou een dagdeel moeten zijn