Pluspunten
Doet wat het moet doen. Goede site, snelle bezorging.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Goede communicatie en advies tegen een hele nette prijs!
De zoekfunctie op de site zou beter kunnen
Pluspunten
Duidelijke site. Mensen die woord houden. Alles even snel en gemakkelijk.
Pluspunten
VLOTTE DIENSTVERLENING EN PROFESSIONEEL BEDRIJF
belachelijk veel verpakkingsmateriaal. Ik heb een opmerking geplaatst mbt het verpakken van mijn bestelling en daar is niet op gereageerd en niets mee gedaan. Zo kreeg ik 5 grote dozen geleverd met in iedere doos 2 kleine doosjes en daarin zat mijn bestelling vervolgens. Na eerdere ervaringen, verzocht om de inhoud van de kleine doosjes gewoon in 2 grote dozen te stoppen ipv mij op te zadelen met bergen karton.... helaas
Pluspunten
Betrouwbare site.
VerbeterpuntenAls u de mogelijkheid biedt om het pakket de volgende dag af te laten leveren, dan moet u dat ook waarmaken. Aflevering was nu een dag later. Niet overkomelijk maar iemand is de opgegeven dag wel thuis gebleven. Verder geven sommige sites op de dag van aflevering een indicatie van het aflevermoment.
Pluspunten
Gewoon keurig en snel geleverd wat besteld is.
Pluspunten
Service! Snelheid en Accuratesse
Pluspunten
Correcte en snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Contact
VerbeterpuntenLevertijd...!!! Besteld voor 17.00 uur de volgende dag in huis....nou dat was dus ECHT niet zo..!!
Pluspunten
Snel geleverd en een goed product
Het is lastig om na een levering de betrouwbaarheid te beoodelen.
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!