Pluspunten
snelle levering en snelle beantwoording van mijn vraag
Verbeterpuntenonjuiste gegevens bij artikel met als excuus: de gegevens worden automatisch geladen, helaas.... mijn tip: beter geen gegevens dan foute gegevens!
Pluspunten
Snelle levertijd. Communicatie prima.
VerbeterpuntenKan niet beter dan dat het nu gaat.
Pluspunten
Alles makkelijk en snel geleverd.
Pluspunten
Makkelijke website, veel producten tegen een voordelige prijs. Nette en snelle verzending!
Pluspunten
concurrerende prijzen; goede communicatie;
Pluspunten
Telefonisch contact is ook super.
Pluspunten
Alles is goed verlopen, het papier en de mappen waren goed verpakt en zijn goed aangekomen
VerbeterpuntenIk geef nooit een 10, indien mogelijk zou ik een 9 gegeven hebben.
Pluspunten
Snel in huis alleen jammer als je het retour moet sturen zelf de verzendkosten moet betalen
VerbeterpuntenGratis en makkelijker iets retour kunnen sturen
Pluspunten
Henk Gelling is altijd erg vriendelijk, behulpzaam en altijd heel snel met beantwoorden van mail. Persoonlijk doe ik de inkoop van het kantoormeubilair niet. Vorige week mocht ik Niels ontmoeten met het afleveren van de nieuwe bureaustoelen en dat was ook zeer vriendelijk en behulpzaam!
VerbeterpuntenGa zo door! :-)
Pluspunten
De bestselling wordt netjes op tijd geleverd zoals aangeven De potlood slijper Dale 133 is Klein van stuk maar groot van Slijpen klasse.
Pluspunten
kan ik nog niet benoemen, artikel is nog niet geleverd
Verbeterpuntenproduct niet voorraad, levering vindt ca. 3 weken later plaats, maar daar kwam ik pas achter nadat ik zelf heb gebeld
Pluspunten
Heldere site, super snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!