Pluspunten
Handige site, leuke aanbiedingen (op basis van prijsvergelijking), snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNaamsbekendheid vergroten
Verzending via DHL is waardeloos. We werken allebei en na 2 keer de bezorger overdag gemist te hebben, moeten we het pakje op werkdagen ophalen op een locatie 25 km bij ons vandaan. Moeten dus vrij nemen om een pakje op te halen, waardeloze service! Doen we niet weer dus!
Pluspunten
Goed assortiment
VerbeterpuntenBezorging was niet op tijd, en niet goed gecommuniceerd. Zaterdag besteld en dinsdag nog niet in huis. Dit ga ik niet nog een keer doen zo. Ton Heerding.
Pluspunten
De klantvriendelijkheid en behulpzaamheid heb ik als uitmuntend ervaren. Er werd goed meegedacht, zodat de juiste keuze gemaakt kon worden. Dank daarvoor!
Pluspunten
Goede levering en op de dag dat het bezorgd zou worden. Bestelde product van prima kwaliteit.
VerbeterpuntenNiet duidelijk wanneer op de dag levering gedaan zou worden.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenJammer dat op de website een plaatje staat met 5 verschillende kleuren envelopmappen en bij levering blijkt dat het alleen witte exemplaren zijn...
Pluspunten
snelle service, goede prijs
Pluspunten
doet gewoon zoals het moet
Verbeterpunten?
Pluspunten
Prima zeer snelle levering Top
Pluspunten
Helder bestelproces, snelle levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Oordeel obv 1 bestelling.
Pluspunten
Mijn bestelling was snel bezorgd, goed ingepakt zodat het niet kon beschadigen en de communicatie was heel volledig en goed. En dan ook nog een heel fijne prijs voor mijn bestelling! Hartstikke bedankt, Petdirect!
Pluspunten
goede communicatie via de mail,later telefonisch contact
Verbeterpuntenwat minder verpakkingsmateriaal
Pluspunten
alles netjes afgehandeld
Verbeterpuntengeen