Pluspunten
ook de chat functie werkt goed. ik werd direct geholpen met een foute bestelling
Pluspunten
Snelle levering !
Pluspunten
goede prijs kwaliteitsverhouding
Laat de klant/ontvanger van een pakket niet de hele dag wachten, maar maak de wachttijd per dag niet langer dan 3 uren.
Pluspunten
snelheid levering prijs gekocht product
Verbeterpuntengraag wil ik de mogelijkheid zelf een ophaalpunt aan te kunnen geven; ook nu was ik niiet thuis toen het pakje werd afgeleverd; een dag later kon ik het alsnog ergens ophalen; dat had ik liever direct gedaan
Pluspunten
Gemakkelijk artikelen bestellen.
VerbeterpuntenDe bestelling is goed verlopen. Ons bestelde artikel is echter pas na 2 dagen bezorgd, dus niet de volgende dag. De bezorging door DHL zou op dinsdag tussen 8.00 en 18.00 uur plaatsvinden. (Dit is een erg grote tijdsspanne). Dit gebeurde echter niet. Om 18.15 uur kregen we een mail van DHL met de mededeling dat wij niet thuis waren geweest en ze de volgende dag zouden terugkomen. DAT WE NIET THUIS WAREN IS GELOGEN. We zijn extra de hele dag thuis gebleven om de bezorger niet te missen. Het artikel werd uiteindelijk op donderdag net voor 18.00 uur bezorgd bij onze buren. We konden moeilijk nog een hele dag thuis blijven met het risico dat de bezorger ons weer zou overslaan.
Pluspunten
Geweldige service! Ik kan Petdirect echt aanbevelen.
Pluspunten
De levering is op de afgesproken datum bezorgd.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Geweldige service. We werden zelfs nog even gebeld.
Pluspunten
Nadat duidelijk werd dat er iets niet goed gegaan was met mijn bestelling werd er wel adequaat gereageerd.
VerbeterpuntenIk heb twee verschillende personen gesproken, de tweede was service gericht en maakte werk van het probleem opgetreden was. Het probleem zat bij jullie en jullie toeleverancier.
Pluspunten
Snelle afhandeling en verzending
ik vind en vond het dus ook bij jullie dat er een verplichting is tot het aanmaken van een account. Ik stoor mij daar behoorlijk aan. voor ons dus een redenen om verder geen gebruik meer te maken van jullie bedrijf. ik wil gewoon iets kopen en verder tot niet meer verplicht worden. Als ik naar een winkel ga blijf ik ook annoniem
Pluspunten
Vriendelijke, kundige medewerkers. Snelle levertijd. Afspraken worden goed nagekomen!
Pluspunten
Bestelling werd, zoals vermeld op de website, de volgende dag geleverd. Prima product, niets op aan te merken.
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!