Pluspunten
snelle levering voor goede prijs.
Pluspunten
snel afgeleverd
VerbeterpuntenGeen DHL service gebruiken. Als je 2 x het pakket mist moet je naar eens (soms ver) afleverpunt rijden en dat is niet wenselijk. Persoonlijk maak ik pas weer van uw bedrijf gebruik als er geen DHL afspraken meer zijn
Hartelijk dank voor uw review en uw verbeterpunt. Ons centrale magazijn heeft de voorkeur uitgesproken voor DHL aangaande de aflevering van bestellingen. Hierdoor zijn wij als webshop enigszins "gebonden" aan DHL als vervoerder. Beide partijen zijn druk bezig om het serviceniveau en de aflevergraad te verhogen zodat het onnodig ver rijden wordt geminimaliseerd. Met vriendelijke groet, Dennis - petdirect.nl
Pluspunten
Helaas nog steeds niets ontvangen !
VerbeterpuntenHeb het product compleet niet ontvangen, maar wel betaald !
Pluspunten
Snel en redelijke prijzen
Verbeterpunten,__
Pluspunten
Plezierig contact. Behulpzaam.
VerbeterpuntenVoorlopig geen. Snel en professioneel.
Pluspunten
Enorm goed geholpen toen dhl zomaar mijn pakketje terug stuurde! Snel antwoord & ik hoefde zelf niets te doen!
Pluspunten
Goed prijsniveau Snelle levering
VerbeterpuntenKosten verzending veel te hoog Maar aandacht voor de kleinverbruiker door kleine bestellingen te accepteren en niet:alleen leverbaar per 12 stuks
Hartelijk dank voor uw review en verbeterpunt. Mede vanwege het feit dat wij als webshop rekening houden met de kleinverbruiker en scherpe prijzen bieden in onze webshop hanteren vragen wij een kleine vergoeding voor de verzending. Andere klanten bestellen kleinere artikelen vaak mee met grote bestellingen is onze ervaring. Mogelijk ook nog een goede tip voor een toekomstige bestelling. Met vriendelijke groet, Dennis - petdirect.nl
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering! Ook een nalevering kwam super snel! Erg tevreden!
Pluspunten
de prijzen zijn goed
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn als je krijgt wat op de foto staat, dus niet een vervangend produkt dat erop lijkt
Pluspunten
Door verwarrende informatie over een product was er onduidelijkheid. Medewerker van Petdirect heeft dit allemaal voor me uitgezocht en heel snel per mail laten weten hoe het zat. Zodat ik het juiste product kon bestellen. Uitstekende service
Hartelijk dank voor uw review. Ondanks het feit dat wij een webshop zijn en hierdoor niet "tastbaar" willen wij u en andere klanten op een persoonlijke manier benaderen en onderscheiden ons hier graag in t.o.v. andere webshops. Zo nemen wij de telefoon nog op en reageren snel op e-mails om u van de juiste informatie te voorzien. Met vriendelijke groet, Dennis - petdirect.nl
Pluspunten
met telefonisch contact uitstekend geholpen.
Verbeterpuntenzou ik niet weten.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Mijn vraag werd snel via de chat opgelost
Hartelijk dank voor uw review. Sommige klanten hebben even een snelle vraag, met die reden hebben wij onze live chat in het leven geroepen. Een extra aanvullende service om u en andere klanten snel en direct van de juiste informatie te voorzien. Wij hopen dat u bij een volgende bestelling met hetzelfde gevoel de webshop verlaat. Met vriendelijke groet, Dennis - petdirect.nl
Verbeterpunten19
Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn dankbaar voor de 29 pluspunten en pakken de andere 19 verbeterpunten op ;) Met vriendelijke groet, Dennis - petdirect.nl
Pluspunten
Snelle levering, goede service en een goede prijs
Verbeterpuntengeen
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!