Pluspunten
Producten zijn gemakkelijk te vinden via de zoekfunctie Snelle levering van product. Betaling mogelijk op meerdere manieren (Ideal, etc) Goede kwaliteit van product
Hartelijk dank voor uw review! Wij vinden het fijn om te lezen dat uw ervaring met onze webshop een goede is geweest en hopen dat uw ervaring bij een toekomstige wordt overtroffen.
Pluspunten
Snelle levering Overzichtelijke website Prima productomschrijving
VerbeterpuntenGeen
Levertijd wordt te laat gecomminiceerd. Pakket niet aangeboden bij buren..
Pluspunten
Levering zoals beloofd, heldere website met goede informatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik kreeg mijn bestelling snel
VerbeterpuntenIk kreeg voordat ik mijn bestelling kreeg, een mail met het verzoek om te betalen. Terwijl ik graag achteraf wilde betalen.
Pluspunten
Een duim voor jullie bedrijf een 10 voor jullie
Hartelijk dank voor je review Roel, de duim en het cijfer 10 waarderen wij zeer!
Pluspunten
Supersnelle levering! Ik dacht geen factuur te hebben ontvangen (stond in m'n spambox) en toen ik er over belde werd hij meteen opnieuw verzonden. Goede service voor een goede prijs
Pluspunten
snelle levering, goed telefonisch te bereiken.
Hartelijk dank voor uw review! Wij streven er naar om 95% van de binnenkomende telefoontjes binnen drie keer overgaan te beantwoorden. Geen moeilijke keuzemenu's of externe callcenters waar u iedere keer een andere medewerker te spreken krijgt. Tijdens kantooruren zitten Henk, Wilfred en Dennis voor u klaar en geven graag persoonlijk advies op uw vragen en opmerkingen.
Pluspunten
Bestelling verliep vlot
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle service
Pluspunten
Super snelle service! Zelfs iets na 17:00 besteld, morgen(vroeg) in huis!! Ga zo door
Hartelijk dank voor uw review! Goed om te lezen dat uw bestelling op tijd is geleverd door de vervoerder.
Pluspunten
Uitleg product informatie
VerbeterpuntenVerlaging van verzendkosten
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn dagelijks bezig om de productinformatie qua tekst en afbeeldingen te optimaliseren zodat u als klant juist wordt geïnformeerd.
Pluspunten
VerbeterpuntenMisschien een track & trace code? Of dat er vermeld wordt hoe laat het pakketje wordt geleverd. Verder is alles prima
Hartelijk dank voor uw review! In principe zou elke klant die een bestelling heeft geplaatst een Track & Trace code moeten ontvangen. Deze wordt automatisch vanuit ons systeem verstuurd zodra deze informatie beschikbaar is. Mocht u deze informatie bij toekomstige bestelling ook niet ontvangen, dan horen wij dat graag van u.