Pluspunten
Snelle levering van goed product
VerbeterpuntenWebsite lay-out spreek niet heel erg aan
Hartelijk dank voor uw review en het meedenken met betrekking tot de website lay-out. Nu is een lay-out niet één-twee-drie aan te passen maar nemen dit in ieder geval mee in de verdere ontwikkeling van onze webshop.
Pluspunten
Goed advies, correcte en snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenAls je zegt de volgende werkdag geleverd en je besteld op vrijdag voor 1700uur, is de volgende werkdag niet dinsdagmiddag om 1600uur. Bestelling is dus ook geweigerd!!!
Pluspunten
Gunstige Prijs-kwaliteit / afspraken worden netjes nagekomen / service zoals je zou mogen verwachten
Pluspunten
Snelle levering, alles verliep zoals aangegeven!
Pluspunten
mbt verzending inkt cartridges alleen maar positief
Verbeterpuntentechnische fout in de e-mail over dit onderzoek zegt iets over personeel? betrouwbaarheid? kennis & vakmanschap? communicatie? afspraken nakomen?
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review en oplettende oog met betrekking tot de technische fout die in onze review uitnodiging stond. Dit hebben wij direct opgepakt waardoor de uitnodiging nu correct en zonder fouten wordt verstuurd naar klanten die een bestelling hebben geplaatst.
Pluspunten
Levert direct. Goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen, is gewoon goed.
er is niets gedaan met de opmerking bij de bestelling
Pluspunten
Snelle afhandeling .... netjes afgeleverd... goed verpakt
Pluspunten
Bestelling is snel en accuraat uitgevoerd.
Pluspunten
correct werken
Verbeterpunteneen bedrijf wat met het zetten van een tweede handtekening zit, kan niet betalen via ideal. Handig om op orderbevestiging wat vetter af te drukken dat er eerst betaald moet worden. De vraag is of een klant die al vaker heeft besteld en correct heeft betaald niet direct geleverd kan worden. Dat een bestelling in twee delen kan worden afgeleverd, is ook iets wat nergens vermeld staat.
Pluspunten
Super snel mijn Dopper op kunnen halen in Hoogeveen, ideaal als je dicht in de buurt bent en het even langs kunt halen.
Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!