Pluspunten
correcte orderuitvoering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super spel geleverd
Pluspunten
Snelle levering en feedback!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering van de bestelde producten
Pluspunten
klantvriendelijke website , snelle levering. goed bevestigd per mail.
Pluspunten
Zeer goede communicatie en de snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten .
Pluspunten
bestelling is makkelijk en vlot verlopen. zonder ondersteuning, dus geen contact gehad met personeel. levering zonder problemen
Pluspunten
Super goed, Super snel, Super betrouwbaar!!
Pluspunten
Snelle correcte levering Prijswaardig Eenvoudige bestelling via PC.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gunstige prijs / kwaliteitsverhouding voor de aangeschafte sleutelkast
Pluspunten
De door mij opgegeven afleverdatum nakomen
Pluspunten
O
Pluspunten
Snelle levering, maken beloftes waar.
Pluspunten
Duidelijk en vlot.
VerbeterpuntenGeen gevonden
Pluspunten
Duidelijke webshop en gunstige prijzen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
We bestelden het produkt met de mogelijkheid het bestelde artikel af te halen in Hoogeveen. Ondertussen kwam er plotseling een ziekenhuisopname waardoor we de eerste weken niet in de gelegenheid zijn om het bestelde artikel af te halen. Per omgaande kregen we een mail dat dit geen probleem was en men ons beterschap toewenste.
Pluspunten
SNEL, DUIDELIJK EN KOMT AFSPRAKEN NA.
Pluspunten
GEEN
VerbeterpuntenMisleidende levertijden op de website. Heb een artikel besteld dat volgens de site op voorraad was. Heb ook gelijk een verzendbevestiging ontvangen. Omdat de bestelling niet geleverd werd, maar zelf even gemaild. Blijkt dat het product pas over 1.5 leverbaar is. Dit werd mij zonder enige vorm van excuus mede gedeeld. Ga mijn bestelling annuleren en bij 123-inkt bestellen. Die komen hun levertijden tenminste wel na. Onbetrouwbaar en misleidend!. Een maar nooit weer!