Bezorgdienst leverde bestelling een dag later af dan in track en trace voorgesteld werd.
Pluspunten
Snel en netjes afgeleverd
Pluspunten
Groot assortiment. Eenvoudig bestellen. Goed inzicht in de voorraad. Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website en scherpe prijsstelling.
VerbeterpuntenNvt.
Reageren op onze mailtjes
Pluspunten
Pluspunten
Goede prijzen Snelle levering Overzichtelijke facturen
VerbeterpuntenVoorlopig geen
Pluspunten
Gewoon snel het bestelde product geleverd gekregen. Niks op aan te merken, prima bedrijf!
Pluspunten
verwerking order was redelijk snel
Verbeterpuntenorder was incompleet wat bij de bestelling niet was aangegeven dat alles niet op voorraad was, heel vervelend anders had ik elders besteld om wel alles tijdig binnen te hebben
voor 17.00 uur besteld word dan de andere dag geleverd, mijn bestelling duurde 5 dagen
Pluspunten
Scherpe prijs, levering volgens afspraak.
Bij mijn bestelling correspondeerde de afbeelding niet met hetgeen ik besteld heb
Pluspunten
De levering was erg snel en netjes inclusief een zakje.
VerbeterpuntenIk had een rode stift besteld maar kreeg een roze.
Pluspunten
Behulpzaam, eerlijk en snel
Pluspunten
Mijn pakketje was op tijd binnen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijskwaliteitverhouding ,snelle levering en prettige Telefonische hulp
VerbeterpuntenTrack en trace systeem