Pluspunten
Goede prijskwaliteitverhouding ,snelle levering en prettige Telefonische hulp
VerbeterpuntenTrack en trace systeem
Pluspunten
Enorm tevreden ! 2 bestellingen geplaatst in een week. allebei de ander dag binnen en prima verpakt ! Grote klasse !
Pluspunten
Dopper flesjes besteld . Snelle levering! Netjes verpakt.
Pluspunten
Snelle levering Goede voorraad
Pluspunten
Prima duidelijkheid. En secure afwerking. Bij anderen beveel ik nooit iets aan, tenzij er om vragen.
VerbeterpuntenMet het bestellen van (voorlopig) een agenda, vind ik het wel wat overdreven een beoordeling te geven! Ik zit daar bepaald niet op te wachten.
slechte levering van dpd
Pluspunten
product werd niet bezorgd, na een belletje werd het alsnog snel bezorgd.
Verbeterpuntenkleintje; product werd niet bezorgd. na een belletje en een mailtje zei de een dat het nog niet op voorraad was en de ander zei dat het bezorgd was, maar blijkbaar ergens achter gehouden. twee verschillende verhalen. wel erg netjes en vriendelijk behandeld
Pluspunten
goeie bereikbaarheid en duidelijk antwoord/opzoeken/reactie
Pluspunten
Jullie hebben je best goed gedaan, het is snel, perfect het kan niet beter dus TOPPY.
Pluspunten
Snel geleverd voor scherpe prijs. Bedankt.
Waardeloze bezorging, eerst kaartje bij de buren in de bus, vervolgens weer alleen in de ochtend, we zijn een restaurant dus niet geopend in de ochtend, DHL is echt slecht, alle andere bezorgers kome gewoon in de middag!
Pluspunten
Snelle levering Makkelijk bestel systeem
Pluspunten
Prima prijzen, snelle levering, Duidelijke updates vanuit Petdirect aangaande de status van de levering.
VerbeterpuntenMeer een opmerking over de vervoerder die Petdirect gebruikt. DHL geeft geen duidelijke status door aangaande wanneer het pakket wordt bezorgd. Je kan wel zien dat het distributie centrum heeft verlaten maar geen enkele indicatie wanneer ze het verwachten af te leveren. Zou beter moeten kunnen.
Pluspunten
prettige prijsstelling, makkelijke site en zeer snelle levering (volgende dag).