prima service

nvt

Ik zocht een oplossing voor mijn Samsung Galaxy z fold, met de hulp van jullie is het gelukt om een houder te creëren voor op de moto voor de vouwbare telefoons. Nu kan ik mijn Samsung Galaxy fold uitgeklapt gebruiken op de moto.

All good, fast delivery

Nice website, easy to use, easy to order, fastshipping and fast delivery.

Product en bestelling

Heb een quad lock cover besteld voor mijn Samsung galaxy S25 Ultra! Wat een fantastische bescherming voor mijn mobiel! Ik weet zeker dat ik niets anders meer wil dan dit merk. #QuadLock #Samsung #Telefoonhoesje #Bescherming #Telefoon

SUPER bedrijf!!! Waar veel bedrijven een voorbeeld aan zouden kunnen nemen

Inmiddels doe ik een aantal jaren tot volle tevredenheid zaken met Emounting. Zodra je mailt krijg je zeer snel reactie en als je besteld krijg je gelijk een bevestiging en een track en trace code. Het wordt (indien op voorraad) echt de volgende dag geleverd zoals ze beloven. Sjapoooo!!! Ik beveel Emounting dan ook zeer zeker aan!!

Veel keuze op website en snelle geleverd

Heel veel keuze en snelle levering. Alles verloopt zoals dat hoor te gaan.

Juist en snel kunnen bestellen en geleverd

Juist en snel kunnen bestellen en geleverd

Top bedrijf

Zeer behulpzame eigenaar (denk ik) die mee denkt en adviseert.

Prima!!

Snelle levering, ze doen wat ze zeggen!

Uitstekende serbis

Doe zo verder uitstekend servis

goed, behulpzaam en meewerkend

Ik had een Ram Mount voor mijn motor besteld en het bestellen ging snel. PostNL had een foutje gemaakt met de levering en dat heeft Emounting.nl goed en snel opgelost. Bij elke stap die zij genomen hadden werd er een kleine update gestuurd wat erg fijn was.

Fijne telefoonhouder

Fijne telefoonhouder en snel geleverd

Met de bijgeleverde beugels kon alles mooi op het stuur van mijn motorfiets bevestigen.

Goed product en snel geleverd

Snelle en nette levering. Goed op de hoogte gehouden van het bestelproces tot en met levering. Erg tevreden met de Double Take spiegels. Nu twee keer besteld daar. Zou in de toekomst daar zeker weer bestellen.

Erg goede service

Product was niet geschikt voor mijn doel. Omruilen ging zeer soepel en zonder kosten !!

Fantastisch service!

Had iets verkeerd besteld, erg makkelijk te regelen en fijn contact met klantenservice

goed en snel

het juiste artikel is snel bezorgd

Snelle levering, uitstekende service

De bestelde mount werd zeer snel geleverd, binnen een dag. Helaas een verkeerd onderdeel erbij, na één telefoontje is dat perfect opgelost, de daar gemaakte afspraken zijn ook direct nagekomen, top!

prima.

van begin tot het leveren prima gedaan, Goed en snel. ga zo door

Goede producten, snelle service

Fijne spullen, veel keuze voor telefoonhouders etc. Ik heb quadlock spulletjes besteld voor mijn motor. Top!

Kordaat en snelle levering.

Kordaat en snelle levering.

Mooie buitenlamp gekocht Andere dag in huis. Lamp geeft mooi licht (breed) Geen afstelmogelijkheden, dus ophangen en klaar.. Alleen de stroomkabel past niet achter de ophangplaat, dus die moest ik uitvullen.

Niet nodig

Super service en super snel

Gebeld met een uitdaging. Uitgenodigd en ter plaatse samen een oplossing bedacht. Super vriendelijk en meedenkend. Klasse !

Uitgebreid assortiment en snelle service.

Mooie overzichtelijke site. Goede producten. Snelle levering.

Landauer 33

3897 AB Zeewolde

Over Emounting.nl

Emounting.nl heeft een complete lijn bevestigingen voor electronica Bij EMOUNTING.nl vind je een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor al je favoriete elektronica, waaronder tablets, smartphones, camera's, navigatiesystemen en nog veel meer. Bij EMOUNTING kun je rekenen op: - Eigen voorraad in magazijn - Dagelijkse verzending - Geen-gedoe-garantie - Gratis verzenden en retourneren in Nederland en België - Showroom en faciliteiten voor zakelijke klanten Emounting.nl een handelsnaam van Krijnen eSolutions B.V en is actief sinds mei 2012.