Pluspunten
Snelle levering. Ook goede en snelle service nadat ik een mail gestuurd had!
Meer omschijven t.b.v. welke Ipad en mogelijkheden
Pluspunten
bedrijf is snel, professioneel, accuraat en volledig betrouwbaar Keuze uit losse producten zodat je je eigen wensen kan invullen is een pre
VerbeterpuntenHelaas kan ik geen punten van negatieve aan of opmerkingen vinden
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, snel antwoord op vragen via mai Snelle levering, perfecte service
VerbeterpuntenKan geen directe verbeterpunten vinden
Pluspunten
Erg goede service en snelle levering dank u wel
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenMvt
Pluspunten
Zeer snel geleverd.
VerbeterpuntenJammer dat de website vaak niet bereikbaar is
Betreft een speciale iPhone waterdichte hoes. Voor andere smartphones check de binnenmaten op onze website.
Pluspunten
Snelle, correcte levering, duidelijke website
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering
VerbeterpuntenProduct beschrijving kan nog iets beter
Neen.
Pluspunten
Ik denk en vind dat dit bedrijf in een leegte op de Nederlandse martk betreft.
VerbeterpuntenArtikel 11 lid 3 van de LV`n spreekt van een leverterm. van 30 dgn. Mijn fout is dat ik de LV`n pas gelezen heb nadat ik enkele dagen wachtte op de levering van mijn bestelling, iets wat ik bij internet niet gewend ben. Daarom geef ik op 4 van de 9 beoordelingsitems een 2. En toch een eindoordeel van 6. Advies: wees helderder over de leverterm..
Graag informeer ik u over onze kant van het verhaal. Dit nieuwe artikel ( RAM Mount GoPro® Hero Adapter) is in heel Europa nog niet te koop. En staat bij onze leverancier in back-order. Ten tijde van uw bestelling 25/8 hadden wij een verwachting op de website staan van leverbaar begin september. Als het goed is heeft u dit kunnen lezen. Ook bij de levertijd staat dit duidelijk vermeld; Niet op voorraad, binnenkort leverbaar, u kunt reserveren. Naar onze mening duidelijk genoeg
Pluspunten
Verbeterpuntenduidelijker foto`s op het web
Foto’s: weet u dat door op de kleine foto’s te klikken u grote, duidelijke foto’s in beeld krijgt? Het beeldmateriaal wordt minimaal op 500x500 pixels weergegeven. We proberen daarnaast de laadtijd van de website zo kort mogelijk te houden. Op aanvraag kunnen we meestal beeldmateriaal mailen.
Pluspunten
duidelijke websiten groot assortiment. In eerste instantie zijn ook verzendkosten in rekening gebracht, maar omdat Rammounting de bestelling even persoonlijk in de bus gedaan had werden de verzendkosten weer geretourneerd.
Afhalen is inderdaad niet mogelijk en in onze woonplaats niet toegestaan, ook niet voor inwoners. Voor bestellingen uit de eigen woonplaats restitueren we de verzendkosten en bezorgen we zelf. Klant heeft de verzendkosten teruggekregen.
Pluspunten
Vakkundig advies, snelle levering
VerbeterpuntenWellicht een bedreiging voor het bedrijf: hoofd producent is slechts 1 bedrijf, wellicht afhankelijkheid dollar koers
Pluspunten
Onze ervaring is prima; alleen m.b.t. de nazorg&garantie hebben wij nog geen ervaring dus niet beoordeeld. Gezien de eerdere communicatie gaan wij ervan uit dat dit ook wel goed zit.