Via bol.com op deze website gekomen waar het door mij beoogde product wél leverbaar was en bovendien goedkoper.

goed zo als altijd

Helemaal prima!

Via Google op de site gekomen omdat ik een vaste aansluiting wilde make op een brodit proclip. Juiste maat besteld, kwam keurig op tijd binnen nadat ik een verificatiemailtje kreeg dat het geen 1” kogel was. Super! Vooraf controleren ipv achteraf corrigeren scheelt kosten aan de kant van Emounting (zeer goede service met gratis retour) en irritatie aan de kant van de klant die langer moet wachten. Kogeltje was iets te groot (ligt aan mijn toepassing die niet standaard is), maar na wat kleine aanpassingen past alles perfect en de montagegaten komen 1 op 1 overeen met de proclip als ik de kogel diagonaal monteer. Misschien een gelukje, maar het kan prima zo zijn dat bewust zo was. Ik ga hier zeker nog eens bestellen als ik iets van montagemateriaal nodig heb!

Vlug geleverd en top product

tevreden

Correcte prijs en gratis snelle levering , ik kom hier zeker terug .

Denken mee, geven advies en leveren goede spullen

Vlotte levering

Vlotte levering van kwalitatief zeer goede gps-houder Top

Snel en goede service

Reageert erg snel op mail. Goede advies en service.

Voor het juiste advies en een snelle levering.

Voor mijn toepassing was ik op zoek naar een passende RAM Mount X-grip oplossing. De mogelijkheden binnen de RAM Mount product portfolio zijn enorm vandaar dat het juiste advies van belang is. Telefonisch contact opgenomen met Emounting. Nog geen 10 minuten later ontving ik het artikelnummer per email. Order geplaatst en de dag erna ontving ik al het product. Het product voldeed voor 100% aan mijn verwachtingen.

Snel en goed levering.

Super, duidelijke website.

Na zoektocht op internet was dit de beste oplossing voor mij. Handige site, zowel sets als zelf samen te stellen.

Prima site, uitstekend assortiment

Prima site, uitstekend assortiment en gratis verzending. Ook snel geleverd.

Helaas paste navigatie niet dus retour moeten sturen. Zeer vlotte afhandeling van de retour. Mijn tip om de website aan te passen ter harte genomen en aangepast. Uitstekende service

Prima spul en snel geleverd

Duidelijke webshop, de benodigde info goed te vinden.

Uitmuntend

Super producten, snelle levering.

Vlotte snelle bestelling

Goede prijs en snelle levering

Netjes verpakt

Prettig contact, goed advies

De keuze van de onderdelen is soms lastig. Telefonisch contact gehad, met een goed advies. Producten de volgende dag in huis. Prima geregeld! Ik ben er blij mee. Groet Johan

Kosten zijn te doen, verzending kan een dagje eerder.

Ram mounts gekocht voor een goede prijs vergeleken winkels bij bol.com De verzending was goedkoop, helaas duurde het wel een dag langer dat gedacht. Normaal niet erg, maar als je over 2 dagen weg gaat en morgen alles wilt klaar hebben omdat je wat hebt gemist voor je reis, dan heb je pech.

Uu

Yy

Snel bezorgd en goede prijs

Ok

Juiste product voor juiste prijs

Mijn motor van wat oudere leeftijd had geen navigatie, en een bevestiging op het stuur zag ik niet zitten, daarom kwam ik met de oplossing om een RAM mount te bevestigen op het instrumenten paneel.

Dik tevreden

Goed product, snelle levering, goed verpakt.

Hele goede snelle webwinkel, showroom open voor bedrijven helaas een tegenvaller

Goede prijs, snelle levering.

Vlotte website, soepele bestel mogelijkheden, goede prijs en snelle levering.

33 Landauer

Zeewolde 3897 AB