Gematigd

Levering op tijd zoals beloofd. Een van de 2 alu ram parts was beschadigd. Er was wat zwarte coating afgebladderd/beschadigd. Jammer!

Snel en probleemloos

Spiegels besteld en snel geleverd

prima service

Vertrouwd online kopen

Ram mount snel geleverd.

Artikelen nooit op voorraad

Ik probeer al 4 maanden een artikel te bestellen, deze zijn nooit op voorraad en wat niet op voorraad is kan ook niet besteld worden.

Besteld en keurig geleverd.

Vlotte correcte levering

Fijne leverancier, vlot en correct

Prettige winkel

Duidelijke site, snelle levering

Perfect afgehandeld

Goede website en prima service. Had per abuis een fout artikel besteld en heb dat snel recht kunnen zetten. Snelle levering.

Zeer snelle en correcte levering

Product goed, omschrijving slecht

Producten welke geleverd zijn, zijn van super-kwaliteit. Wel erg jammer dat er "met case" stond op de pakbon en website en dat ik deze niet meekreeg. Dit zou in het verhaal eronder moeten staan. Later afgewimpeld met een 15% korting-bon. Niet netjes.

Erg goede service en snelle verzending

Goede nette webshop. Je krijgt via email snel bericht en zijn erg behulpzaam. Al met al een erg goede ervaring met dit bedrijf.

Snelle verzending.

Helaas geen reactie op een ingesproken voicemail met een vraag.

Snelle, degelijke en correcte afhandeling van je bestelling.

Heb al eerder bestellingen gedaan bij emounting en ik kan dit bedrijf 100% aanbevelen. Snelle afhandeling van je bestelling. Goede prijzen en ook als je een vraag of probleem hebt staan ze je snel en correct te woord. Hier kunnen een hoop andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Door al die positive punten heeft dit bedrijf ook een hoog gunfactor bij mij gekregen.

Alles is correct

Goede producten, nette prijs, correcte levering.

uitstekende service

Een moertje wat ik was kwijtgeraakt voor bevestiging aan mijn stuur werd zonder verdere kosten bij de bestelling gevoegd.

Bestelling geplaatst en 2dagen later in huis. Mooi verpakt in een doos en plastic binnenin tegen het verschuiven van de producten. Makkelijk te instaleren. Zeer tevreden

Goede kwaliteit!

Snel geleverd product. Mooie kwaliteit en design

Klantgericht

Eerst kreeg ik het verkeerde toegestuurd. Ik moet zeggen dat namen van de producten ook wel erg op elkaar lijken. Na een mailtje kreeg ik direct de goede toegestuurd zonder dat er gewacht werd op het retourneren. Ben heel blij hiermee. Een foutje zo herstellen getuigd van een zeer klantgerichte instelling. Super.

Gooıe bedrıjf

Prıma servıce,vrıendelıjk aan de tlf.

Op tijd en accuraat

Iets besteld ,en het is er gekomen en het is in goede staat bevonden.

Snel, compleet

Snelle en complete levering

Snelle levering en goede service

Ik zocht een goede telefoonstandaard voor mijn motor en deze was hier een flink stuk goedkoper dan op de meeste motoronderdelen sites. Besteld en de volgende dag in huis. Ik kwam er een paar dagen later pas achter dat er nog wat miste, dus een mailtje gestuurd en tien minuten later al een reactie dat het onderdeel nageleverd werd.

33 Landauer

Zeewolde 3897 AB