Goede kwaliteit en snel geleverd.

Mount voor de TomTom Rider besteld. Goede kwaliteit en pasvorm en snel geleverd.

prima bedrijf

bij vragen correct antwoordt , levering volgens afspraak .

Perfecte service

Twijfel over wat te bestellen. Dmv 1 telefoontje het juiste advies. Geduldig geholpen, vriendelijk en duidelijke vakkennis. Bestelling snel binnen en inderdaad precies wat ik moest hebben. Reeds vaker bij emounting besteld, blijven we doen en ook adviseren we hen bij onze klanten.

Compleet assortiment en prima service

Alle benodigde onderdelen zijn altijd te vinden op Emounting.nl en snel geleverd. het assortiment is zeer compleet en wanneer er toch iets mist kan dit snel bijbesteld worden. Voor hulp bij keuze of problemen kun je altijd goed terecht bij de klantenservice.

Zeer positief

Goede (pre)sale ondersteuning en kennelijk ruime voorraad. Ondanks een foutje in mijn adres (door mij gemaakt) toch de volgende dag geleverd.

service

mooi op tijd geleverd en artikel juist

correct en snel

het was een perfecte levering. Er stond intern wat druk op en dat kwam mooi op tijd voor elkaar

vlotte probleemloze levering

aantrekkelijke prijzen - mooi gamma

Snelle service en lekkere snoepjes

Is nog onbekend.

Ik kan nog geen beoordeling geven omdat POST.NL. het nog niet heeft geleverd. De bezorg datum is bij POST.NL ook nog niet bekend.

Goed advies snelle levering prima werk

Perfecte aankoop

Item vlug gevonden op de website en zeer vlot en snel geleverd. Aan te raden website.

Fijne service

Een snelle levering, zeker in deze corona tijd. Helaas moet het pakketje terug dus ben benieuwd hoe het dan gaat

Top.

Top. Perfecte levering en service om gevraagde goederen te kunnen leveren.

Keurig verzorgd en snel verzonden

Veel oplossingen voor Bevestegingen in diverse prijsklasse, goederen worden keurig verzorgd en verpakt geleverd en snel!

weet ik niet

nog niks ontvangen

Betrouwbaar

Niet de eerste keer dat ik iets bestel bij Emounting. Zoals de eerdere keren is het goed geregeld.

top snel geleverd. goed ingepakt. werkt als verwacht.

Zoals het moet, geen opmerkingen.

Zoals het moet, geen opmerkingen.

Top!!

Snelle levering en klasse materiaal. In mijn eigen auto, in de auto van mijn moeder en uiteraard in héél veel voertuigen van de Veiligheidsregio Haaglanden (Brandweer).

Fantastisch!

Ik was op zoek naar een specifiek model van Ram Mounts. Op de meeste sites vond ik maar een beperkte selectie. Bij jullie was alles op voorraad!

Goede prijs en snelle levering.

Erg tevreden met het artikel en de prijs. Boven verwachting snel geleverd in deze drukke tijd.

Kortom geweldig

Ze doen wat ze beloven. Snelle levering

Hier is de klant nog koning!

Door blackfriday en feestdagen taferelen had ik van postnl na een week nog geen pakketje ontvangen.. Ik emounting gecontracteerd. En die ging in contact met postnl (wat ik ook al gedaan had via mail en telefonisch maar uhu...) Vervolgens kwam er een onderzoek waar mijn pakketjes gebleven zijn. Want ik kreeg wel elke dag melding dat er post kwam. En elke dag bleef ik mooi thuis en naar wachten, maar dagen en lang kwam er niets... Maar goed, dedag na het onderzoek kon het ineens wel. Dank emounting, Vervolgens bleek door mijn eigen fout ik mijn mobiel nog niet te kunnen monteren omdat ik kogel op kogel had gekocht. Ik had dus een tussenstuk nodig... Maar emounting deed niet moeilijk en wist precies wat ik nodig had en was bereid dit kosteloos na te sturen!! Waar maak je zoiets nog mee... U heeft er iig een vaste klant bij!

33 Landauer

Zeewolde 3897 AB