Fantastische service mentaliteit door Wim Krijnen

Wim is altijd bereid mee te denken aan de talloze oplossingen die te bedenken zijn met de RAM mount en soortgelijke modulaire systemen. Daarbij heeft hij parate kennis van het assortiment en komt hij verassend vaak met een net iets betere oplossing dan ik tot op heden zelf had bedacht. Dank daarvoor!

Snelle en correcte levering.

Snelle feedback bij vraag aan klantendienst. Goede service en correcte afhandeling.

Snelle levering, goede service en een uitstekend product

Onze bestelling, gedaan tijdens de vakantie van Emounting werd zeer snel verwerkt en bezorgd; levering was een dag na de bestelling. Helaas was een onderdeel van onze ipad-houder voor de fiets door de fabriek verkeerd gelabeld. Emounting reageerde nog in het weekend (!) en maandag werd het correcte onderdeel ontvangen. Zodat wij nu met de iPad in de iPad-houder op het stuur nooit meer zullen verdwalen.

Super product en snelle verzending.

Top product, werkt zoals beschreven, lekker makkelijk te monteren en zeer degelijk.

Super !

Het gevraagde inzetstuk voor mij gps was niet voorradig en zoals afgesproken kreeg ik e mail Wanneer terug voorradig. Bestelling geplaatst en volgende dag al kunnen monteren.

Correct geleverd en op korte termijn.

Prachtig materiaal

De RAM mounting zijn echt top. Niet te verwonderen dat militairen er ook voor kiezen. De apparatuur hangt rotsvast en is met geen schudding los te krijgen.

Eerder geleverd

Ondanks uw vakantie bestelde eerder ontvangen alles ziet er solide uit en goed instelbaar zal hier veel gemak van hebben.

Goede ervaring echter kan communicatie soms wat beter

Goede ervaring gehad met Emounting.nl oplader van motor naar telefoon defect en gecontacteerd voor garantie. Dit viel midden in de zomervakantie en daarom duurde dit wat langer. Echter werd hier niet over gecommuniceerd en dus heb ik wat langer moeten wachten tot het defecte product werd vervangen zonder dat ik wist hoe of wat... Dit was jammer maar voor de rest ben ik zeer tevreden. Vandaar het cijfer 7: ruim voldoende. Ik zou hier in de toekomst wel weer bestellen.

plezierig

Heldere website, heldere prijzen, geen problemen bij bestelling en verzending. Aan fietsvriend aangeraden als DE website voor het ram mounting systeem.

top

goed en snel geregeld!

Doet wat het moet doen

Goede levering. Product werkt naar verwachting en behoren.

Snelle levering, goede service!

Ik had mijn bestelling snel in huis en toen er een onderdeel kapot ging, kreeg ik per omgaande een nieuwe. Topservice!

Prima info en snel bezorgd.

Prima info en snel bezorgd.

Snel en goed

Meer moet dat niet zijn !

Enorm snel verstuurd. Helaas een foutje gemaakt en net een verkeerd type gestuurd, maar na een mailtje is de juiste binnen een uur weer op de post gegaan. Super snel en super communicatie. Aanrader.

Goede communicatie, snelle verzending.

Prima levering prettig contact

Via de website een bestelling geplaatst. Hierin had ik een onlogische keuze gemaakt. Emounting heeft netjes contact opgenomen via e-mail en dmv een tweede order alsnog de juiste spullen besteld. Emounting zorgde ervoor dat alles netjes in één levering werd bezorgd. Prima ervaring.

beetje lastig zoeken op de site

Ik kocht een cover voor gps, meestal worden dan gelijk accessoires hiervoor getoond, nu niet, hierdoor moeten zoeken naar bevestiging set voor op fiets,. Jammer, zou makkelijker werken als er gelijk diverse artikelen die aansluiten op gekochte onderdeel worden getoond. Werkt bij andere sites net iets fijner. Levering wel prima, volgende dag al in huis!

Snel en goed

Goed product, snel geleverd

Ik had een set besteld maar daar bleek een onderdeel niet bij te zitten, Vervolgens heb ik die kunnen bestellen met 25% korting voor het ongemak. Ook snelle customer service

Goed produkt;zonder verzendkosten.

Het Brodit hulpstuk voor Garmin montage werd zonder verzendkosten geleverd en was daarmee de beste Internet aanbieding.

Strak, duidelijk en snel

Bestellingen zijn keurig verpakt. Duidelijke informatie over verzending/levering. Geen verzendkosten!

gewoon netjes snel gekregen wat ik besteld heb. Ja is gewoon niks aan toe te voegen of te verbeteren. 10

goed spul en snel geleverd

Ik zocht een klem om een Drift helmcamera op mijn ebike te monteren. Ik film daarmee tourtochten door mijn omgeving om door te sturen naar mijn zoon die gedurende langere tijd in Texas verblijft. Hij vind dit leuk

33 Landauer

Zeewolde 3897 AB