Zoals een webwinkel hoort te zijn.

Overzichtelijke site waar duidelijk alle mogelijkheden te vinden zijn. Heb een houder voor mijn scooter gekocht en dat ziet er goed en stevig uit. Snelle levering.

Perfecte service!

Ik heb een houder voor mijn gsm besteld bij Emounting. Die werd snel geleverd, maar helaas bleek het product niet te passen, omdat er kennelijk teveel typen van mijn telefoon zijn met dezelfde hoofdaanduiding, maar allemaal met verschillende maten (issue veroorzaakt door Samsung dus). Gebeld met Emounting, die het probleem kende, maar het zonder gezeur terugnam. Ook het geld werd heel snel teruggestort. Een volgende keer doe ik zeker weer zaken met Emounting. Dank je wel! Absoluut aanbevolen!

Supersnel geleverd

Snelle levering Oerdegelijk product

Goede Service en Levering

Twee uitvoeringen van de RamMount X-Grip waren nagenoeg gelijk. De chat werkte perfect en werd snel duidelijk welke ik moest hebben. Na bestelling werd het direct verstuurd en dus heel snel geleverd, ruim op tijd voor de verjaardag! Dank daarvoor!!

Juiste mount snel gevonden, besteld en ontvangen.

Juiste mount snel gevonden op de site, snel besteld en snel ontvangen.

Zeer tevreden.

Top. Snelle levering. Goede informatie m.b.t levering. Veilige verpakking. Kwaliteit product zal nog moeten blijken. Heb er vanwege de goede productinformatie alle vertrouwen in.

Veel keuze, scherpe prijs, snelle levering

Overzichtelijke website waar ik snel gevonden had wat ik nodig had. Scherpe prijsstelling en normale verzendkosten. Volgende dag in huis, super!! Kan menig webshop een voorbeeld aan nemen, erg tevreden mee!

Snelle fijne service

Op de ene dag besteld, de andere dag in huis. De shop is goed bereikbaar mocht je vragen hebben.

Duidelijk, probleemloos, snel

Tja, wat valt er te zeggen... Snel gevonden wat ik zocht, probleemloos kunnen bestellen en voor mijn gevoel in de bus nadat ik op "OK" geklikt had.

Super vriendelijk contact en snelle levering!

Had persoonlijk contact ivm vragen over het product. Goede en vriendelijke uitleg. Na bestelling was product een dag later al binnen. Echt TOP! Koop hier beslist vaker.

Prima snelle levering

Ram mount gekocht voor mijn GPS. Is makkelijk te monteren en produkt voldoet aan mijn verwachtingen. Bestelproces en betaling verloopt uitstekend, zeker gezien mijn wijziging op het laatste moment. Kortom TOP !!

Super product en service

Tijdens de oriëntatie fase kreeg je voldoende advies om de juiste keuze te kunnen maken. Allemaal zonder enige dwang tot koop. Werkelijk super. Het product zelf is van super kwaliteit en is heel eenvoudig in gebruik en super doelmatig.

Snel het juiste artikel.

De Ipad houder is stevig en makkelijk te monteren. Enigszins jammer dat de houder iets te ruim is voor de Ipad 2 air. Met een opvulling erachter zit het echter prima.

Snelle en nette levering

De door mij bestelde RAM Mount gps montagebeugel is keurig na 2 dagen geleverd.

Vlotte levering en prima sevice

De volgende dag geleverd, ondanks een verkeerd artikel. De dag erna het correcte artikel. Super service. Nette prijzen, en op voorraad. Perfect. Er kunnen fouten gemaakt worden, maar belangrijk is hoe het opgelost wordt. En dat is hier prima.

Het juiste product en snel geleverd

Snel op internet gevonden en besteld. Gelijk het goede product. Vlot in huis in goede verpakking.

Snelle levering. Goede prijzen

Precies zoals verwacht

Gebeld omdat ik door het grote aanbod niet duidelijk kreeg welke beveiliging voor de RAM mount in moest hebben. Uitstekend geholpen, meneer kon ook meekijken in mijn winkelmandje. Nog enkele andere goede punten: - eerlijke prijs - snelle levering - indien nodig een antwoordnummer voor gratis retourneren

een prul gekocht

het is jammer dat dit soort prullen op internet worden verkocht. Hij past niet op een fietsstuur terwijl dat wel de bedoeling is en je moet alles van het stuur afhalen om deze houder er überhaupt op te krijgen. kortom een waardeloze prul deze houder voor garmin navigatiesystemen

Heel tevreden!

De Ram mount is super snel geleverd en doet perfekt wat ie moet doen.

Zeer snel met verzenden en antwoorden op vragen!

Op zondagmiddag een vraag gesteld waar ik al na een paar minuten een antwoord op had!

Goed advies gekregen

Ik had een fietsbevestiging op het oog voor een GPS. Betwijfelde of dat voor mijn model passend was. Kreeg per e-mail advies voor een bevestiging die wel geschikt was. Direct besteld en prompt geleverd.

Alert en snel!

Via bol.com en hunzelf in het weekend Dezelfde bestelling gedaan en Dezelfde dag een mailtje of dit correct was, hoe opmerkzaam! Nu was het idd de bedoeling maar als dat niet zo was geweest, toch heel fijn dat Emounting dat opmerkt en de moeite neemt te mailen. Verder snelle verzending, prima product dus heel tevreden, ga zo door!

Goede service, website kan duidelijker

Goede service, heb Emounting.nl gevonden via Bol.com. Levering was bijzonder snel (volgende dag na bestelling), en compleet. Product is ook top. De website was duidelijk genoeg, maar kon wat mij betreft op een aantal punten duidelijker. Dit heeft ermee te maken dat ik niet veel ervaring heb met RAM-mounts; zo twijfelde ik over een combinatie van onderdelen waar niet expliciet bijstond dat ze allen gebruikmaken van één type verbinding (B-type). Een extra check of bevestiging hierin zou fijn zijn. Al-met-al een erg goede ervaring, als ik nog 's iets nodig heb ga ik zeker terug naar Emounting.nl.

Eerste bestelling hier, maar super tevreden!

Heel snelle levering en een klein foutje werd enorm snel rechtgezet! Heel tevreden!

33 Landauer

Zeewolde 3897 AB