Zeer goed advies

Voor de bestelling kreeg ik advies per telefoon. Mijn vraag werd direct goed begrepen en het betreffenden product werd getoond. De bestelling was zo geregeld en het product lag de volgende dag op de mat.

Goed advies bij aankoop

Zeer goed.

Zeer ruime keuze

Zeer ruime keuze waardoor ik zelf het benodigde in elkaar kon zetten.

Snelle levering. Goed product

Snelle levering. Goed product

makkelijk te bestellen en goed geïnformeerd betreft hun vakantie👍

👍

Goede informatie over verkoop situatie. Goede afhandeling product.

Goede hulp via chatfunctie

Het was even zoeken naar de juiste ram mount. Er zijn er ook zo veel verschillende. De zoekfunctie op de website kan beter en de omschrijving van het product is ook beperkt. Voorraad inzicht zou fijn zijn, ik kon maar 1 artikel bestellen.

Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Werd uitermate snel geleverd. Alle lof.

Wat je mag verwachten van een goede webshop!

Het was even zoeken naar de juiste ram mount. Er zijn er ook zo veel voor allerlei toepassingen. De zoekfunctie op de website kan beter. Als je eenmaal hebt afgerekend gaat het snel! Bevestiging netjes via de mail en je kan het pakketje heel fijn tracken. Topservice!

Efficiënt, scherpe prijs, goede service.

Eenvoudig om het gezochte te vinden. Scherpe prijs en snel geleverd. Wat moet men meer hebben ?

Perfecte telefonische hulp

Super vriendelijk, perfecte en kundige hulp. Eigenaar wist precies welke onderdelen ik nodig had. Snel thuis ontvangen en was goedkoper dan op alle andere websites. Aanrader!

Kan veel beter

Helaas loopt de track en tracé via de mail niet synchroon met de werkelijkheid. Vandaag mijn bestelling opgehaald nadat de t&t aangaf dat mijn bestelling was gearriveerd op het afhaaladres. Daar bleek echter dat het pakket 2 dagen eerder was aangekomen . Punt. 2 de emounting vandaag gemonteerd. De standaard in het balhoofd gemonteerd.Echt strak aangedraaid. Helaas blijft er na montage toch beweging in het geheel. Telefoon is een iPhone XR. Een suggestie van mijn kant. Een metalen omgekeerde paraplu in het balhoofdgat. Steviger en gaat meer vertrouwen geven. Tevens een extra borg om de telefoon vast te zetten is geen overbodige luxe gezien de prijs van de moderne telefoon. Conclusie. Kan wel iets beter

top

snelle levering, goede producten

Geweldige service

Fantastische levering, en geweldigen klanten support.

Vriendelijk, behulpzaam en goed.

Verzending zou misschien iets vlotter kunnen. Verder geen enkel probleem.

Zeer oplossingsgericht !

Snel, duidelijk, hulpvaardig

Snel, duidelijk, hulpvaardig

Snelle en duidelijke communicatie

In mijn onopletendheid een verkeerde combinatie gemaakt. Via een email contact gehad en de opties die er wel waren duidelijk uitgelegd gekregen. Daarna razendsnel de order aangepast en toch dezelfde dag verstuurd. Klasse!

Snelle en goede levering

Besteld en binnen een paar dagen ontvangen. Product was goed verpakt.

Gewoonweg perfecte orderafhandeling

Op basis van zoekterm in google is website iets minder vindbaar en vind ik de website zelf iets minder overzichtelijk. Maar eens gevonden wat ik nodig heb werkt alles soepel, snel en correct..!

Top artikel en correct geleverd

👍🏻

Kennis van zaken en snelle reactie / levering

Na het versturen van een gerichte vraag, zeer snel een correct antwoord met de betreffende bestellinkjes toegevoegd. Daarna de besteld en de volgende dag in huis, gewoonweg TOP.

Snelle en vlotte levering.

Vlot en goede service

Bevestiging voor telefoon op motor snel geleverd, compleet en goed verpakt. Eén onderdeel teveel besteld. Zonder kosten teruggestuurd en het bedrag stond een dag later alweer op de rekening.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering