Pluspunten
Pluspunten
Geweldig product. Voor iedere motorrijder een onmisbare accessoire.
VerbeterpuntenAls je puur kijkt naar de materiaal en constructie kosten van de geleverde onderdelen betaal je overvoorstelbaar veel. Minimaal een winstmarge van 5x.
Dank voor uw beoordeling. Uw prijsperceptie raakt echter kant-nog-wal. De prijs is niet alleen de waarde van het materiaal, ook het ontwerp, productie, marketing, import USA vrachtkosten, invoerkosten, garantie, verzendkosten etc, etc. We hopen dat u veel plezier heeft van uw RAM Mounts oplossing.
Pluspunten
Snelle levering, prijstechnisch niet de goedkoopste, maar je koopt wel kwaliteit.
Pluspunten
Duidelijke site ,perfecte mailing over verloop bestelling Snelle levering
Pluspunten
omdat e.e.a. niet duidelijk was, telefonisch contact gezocht, de beantwoording en hulp waren prima.
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Geen klachten, vlotte service, snelle levering, goed product.
Pluspunten
Duidelijke website, Kwalitatief hoogstaande producten, gratis verzending bij redelijk bedrag.
Pluspunten
Men denkt mee, ik had een foutje gemaakt met de bestelling. Word daar gecorrigeerd en prijs verschil gecrediteerd. Dit alles word helder gecommuniceerd. Dus levertijd komt niet in gevaar. TOP!!
We versturen inderdaad niet klakkeloos wat besteld wordt. We kijken altijd naar de logische samenstelling om teleurstelling en retouren te voorkomen.
Pluspunten
Pluspunten
Overzichtelijke website
Pluspunten
kwalitatief geweldig mooie en handige spullen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed bereikbaar voor advies.
Pluspunten
Gewoon goed!
Pluspunten
Simpel maar doeltreffend product. Snel geleverd
Pluspunten
Goed overzicht.
VerbeterpuntenNee. Heel erg duidelijk.
Pluspunten
zeer snelle en stipte levering
Verbeterpuntengeen in mijn geval