Pluspunten
ruim assortiment en snelle levering. Ram Mount uitermate gezicht voor zendamateurs met hun zeer brede toepassingen en Emounting kan goed advies geven.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Hulde, kan niet anders zeggen. Zelf even niet opgelet en het verkeerde type besteld, telefonisch direct opgelost en alsnog het juiste artikel in de bestelling. Helder, duidelijk en gewoon de dag er na bezorgd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vakkundig, prima service en snelle levering !
Pluspunten
Geleverd zoals omschreven
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Dan belt, mailt of chat u even met ons! We kunnen dat zo uitleggen gezien onze jarenlange ervaringen met RAM Mounts
Pluspunten
Snelle levering, zondag besteld dinsdag binnen. Hij zit perfect op de motor
Voor een type smartphone houder zou het makkelijker mogen zijn om de verschillende formaten te vinden of als suggestie tegen te komen. Dus beter adviseren over producten irt afmetingen smartphone (of merk), want je moet nu goed zoeken en opletten om het juiste formaat houder te kiezen voor in de winkelwagen. Door te kunnen zoeken op merk en type smartphone zou je sneller bij een geschikt product moeten kunnen komen. Websites waar je smartphone's en accessoires kunt kopen bieden dit vaak al. Verder alles prima!
Dank voor de suggestie, het werken met filters is ons bekend Dit is helaas niet eenduidig op te zetten. Denk alleen al aan het feit dat men smartphones met/zonder cases gebruikt in verschillende afmetingen. Voor de meest voorkomende merken hebben we wel een categorie aangemaakt. We zetten bij elk artikel ook de maten en leggen de nadruk op universele oplossingen zoals de RAM Mount X-Grips. Daarnaast hebben hebben we ook oplossingen voor alle merken tablets, laptops, camera's, PDA, printers etc.
Pluspunten
Groot aanbod
VerbeterpuntenDe verzendkosten zijn vrij hoog, zeker in verhouding met de kosten van klein spul.
Om de kleine aankopen te verzenden vragen we onder de €25 een bijdrage in de verzendkosten, lager als de werkelijke kosten. Daarvoor krijgt u hoogwaardige bezorging met tracking voor uw gemak en onze controle!
Pluspunten
Heldere Site
VerbeterpuntenBetere omschrijvingen in het Nederlands
Pluspunten
Goede snelle handeling na leveren verkeerd product
VerbeterpuntenBeter controleren wat verstuurd wordt
Alle zendingen worden al goed gecontroleerd, echter het blijft mensenwerk waarbij een incidenteel foutje gemaakt kan worden. Dit lossen we op door direct het juiste onderdeel te sturen, zonder eerst de retour af te wachten.
Pluspunten
alles perfect
Pluspunten
Moeilijk in te schatten... slechts één levering, maar die was snel en kwalitatief erg goed.
VerbeterpuntenOnbekend op basis van deze ene ervaring, lijkt goed, zou direct weer bestellen.
Alle RAM Mount parts zijn los te koop bij ons! Zie de rubriek "bouw zelf je RAM set". Meer dan 1500 SKU direct uit voorraad leverbaar.