Pluspunten
Pluspunten
Super snel verzonden en keurig verpakt binnen gehad.
VerbeterpuntenGeen het is perfect.
Pluspunten
Goed geholpen en bij contact ook snel antwoord. Ben gewoon netjes en snel geholpen. Ik had een verkeerde bestelling gedaan maar dat werd ook goed opgelost!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan! Top!!
Pluspunten
Online bestelling correct en snel afgehandeld. Niets op aan te merken. Prima webwinkel!
Pluspunten
Goede service. Mooie producten.
Pluspunten
hulpvaardig, directe reactie, begripvol en snelle levering. Retour om niet goed besteld item was ook snel geregeld
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
goede website met goede info over Ram mount parts
Bij de EZ-Strap zit standaard al een rubberenstrip om binnenin de strap te plakken.
Pluspunten
Duidelijke en uitgebreide website
Pluspunten
Zeer snel.
VerbeterpuntenHet is moeilijk om de juiste stukken te vinden op de site doordat er verschillende talen/benamingen dooeen gebruikt worden. Producten zijn ook aan de dure kant, zeker gezien de hoge verzendkosten voor het kleine pakket.
Helaas moeten we voor pakketten met bestellingen onder de €50 (ongeacht de afmetingen) voor België een bijdrage vragen in de verzendkosten. Deze ligt ver onder het tarief wat wij betalen aan POSTNL.
Pluspunten
Zeer vlot allemaal. Groot assortiment. Levering volgens afspraak
VerbeterpuntenDoor de grote keuze was ik het overzicht een beetje kwijt. De livechat hielp niet echt, gaf niet echt antwoord. Beetje googelen hielp beter
livechat kan soms een lastig medium zijn bij ingewikkelde vragen. dan is bellen of email een betere weg.
Helaas hick-up in POSTNL sorteercentrale.
Product 1 dag te laat geleverd door Post.nl, doordat post.nl de levering wou combineren met andere goederen zonder daarover met de klant eerst te te overleggen.
Spijtig, maar voor dit soort externe initiatieven kunnen wij niets betekenen. Is bezorging in België en is nog binnen marge 1-3 werkdagen bezorgd..
Pluspunten
Problemen supersnel afgehandeld
VerbeterpuntenNee