Pluspunten
Bedrijf is telefonisch bereikbaar, en ook de mail correct beantwoord.
Pluspunten
Lekker snel geregeld!
Nee.
Pluspunten
Doet wat het beloofd. Snelle levering, goed op de hoogte via de mail.
Pluspunten
ik was een dopje van mijn X-grip kwijtgeraakt de 1e dag. emounting.nl heeft zonder problemen kosteloos 2 nieuwe verstuurd. Geweldige service!
VerbeterpuntenHet was helaas niet de volgende dag in huis zoals aangegeven, maar een dag later. Op zich niet zo'n heel groot probleem.
Pluspunten
Zeer snel en goed geadviseerd via de live chat optie, zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit producten.
Pluspunten
Ruim assortiment op voorraad. Goede klantenservice met echte productkennis en die met je meedenkt.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke updates
Verbeterpunten-
Pluspunten
Het persoonlijke contact en bereikbaarheid zijn heel goed. Ik kreeg advies en hulp bij bestellen. Ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Het snelste online bedrijf ever!
Pluspunten
Als eerste in NL de Ultimateaddons iPhone X case op voorraad en aan een scherpe prijs. Kreeg keurig een mail toen ze binnen waren, gelijk besteld en volgende dag in huis, top!
VerbeterpuntenNee, prima zo
Pluspunten
Goede producten, punctuele levering
VerbeterpuntenHet dicht zijn tijdens schoolvakanties is wat mij betreft niet van deze tijd. Verder is er niet gereageerd op de vraag die via het contactformulier is gesteld
We hebben dit nagekeken, uw vraag is helaas nooit bij ons binnengekomen. Betreft de vakantiesluiting kiezen we als klein MKB-bedrijf liever voor een weekje voor dicht als aan modderen met onvoldoende en ondeskundige bezetting. Dit communiceren we duidelijk bij bestellen.
Pluspunten
Geen verrassingen.
VerbeterpuntenAlles verliep prima maar de verzending was later i.v.m. feestdagen maar dat stond duidelijk vermeld. Was hier geen probleem maar dat kan het wel zijn.
Pluspunten
Blijft stevig zitten. Bevestiging is goed, en niet te ingewikkeld. Je kan hem losmaken met motorhandschoen aan. Door de trilling schiet de telefoon wel eens aan, wat afleidt. Ik heb de telefoon op autorij-stand waardoor ik geen berichten binnenkrijg.
geen
Pluspunten
Komen afspraken na, snelle levering
Pluspunten
inzet om mijn bestelling onmiddellijk te versturen weet ik te waarderen. Post. NL heeft evenwel geoordeeld om met mijn bestelling te wachten tot de volgende werkdag. Laat daar nu net een weekend tussen liggen. Een verlengd weekend nota bene. Egoistisch bedrijf (ik bedoel post nl).
VerbeterpuntenIk wacht nog steeds op de levering van mijn bestelling....
Vervelend dat het zo loopt echter dat heeft niet direct met het langere weekend te maken. Alle zendingen die wij voor Koningsdag (26-4) verstuurd hebben naar België zijn wel degelijk vrijdag 27-4 bezorgd. Helaas ging het bij u anders en dat is altijd vervelend als je er op rekent. Uw zending is op 30-4 alsnog bezorgd (enkele seconden na het verzenden van de beoordeling het pakket ontvangen.)
Pluspunten
Uitgebreid assortiment
VerbeterpuntenBied meer producten aan via Bol.com, dat is handig voor mensen die een Bol.com cadeaukaart hebben.