Pluspunten
Product keurig verpakt binnen de tijd geleverd.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Motorhouder voor Garmin 5-serie online aangevraagd. Ging door de verbinding even mis met internet betaling. Kreeg meteen een keurig mailtje over de tweede methode van betaling. Houder werd meteen uitgeleverd. Topservice..
VerbeterpuntenGeen in mijn geval...
Pluspunten
Reageert, in handelen gezien, ook op ingevulde sitechats na sluitingstijd.
VerbeterpuntenEven een reactie teruggeven op chats en e-mail van klant
Pluspunten
Heel duidelijke beschrijving; snelle levering; goede kwaliteit product
Verbeterpunten-
Pluspunten
Groot assortiment en snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijk, goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Goed verpakt en op tijd geleverd, precies zoals aangegeven.
Pluspunten
zie beoordeling
Pluspunten
Snelle levering, met bezorging duur product
Helaas passen veel van onze artikelen onder de 25 euro niet door de brievenbus en kunnen we alleen pakketdienst aanbieden. We ontkomen er niet aan om een bijdrage te vragen in de verzendkosten. Daarvoor kunt u wel uw pakketje ook volgen met de tracking en laten afleveren op een van de 2500 afleverpunten! Boven de 25 euro betaald u geen verzendkosten.
Pluspunten
Goede adviezen, service en een snelle levering. De kwaliteit van de RAM Mount is erg goed en robuust. Aan te bevelen !!!
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
prima geholpen en missend onderdeel nagestuurd. advies is compleetheid check uitvoeren.. grt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gebeld en meteen te woord gestaan. Keurig geholpen. Retour is geen probleem. Meteen besteld en 1 uur later bericht dat het op de post zit.
VerbeterpuntenGeen
Ik heb wel een beetje moeten zpoeken om de juiste elementen te vinden om een Garmin op mijn fiets te monteren Ik was dan ook niet zeker of ik de juiste stukken besteld had. Ik was blij dat alles klopte wanneer ik hetv pakketje opende.
Pluspunten
Ik had een verkeerd artikel besteld en dit buiten werktijd om nagemaild, kreeg direct reactie dat zonder meerprijs het juiste onderdeel werd verstuurd. Top!